Megháromszorozódott a Steames vélemények száma

Szerző: xoki | 2020. February 11. | hír | 2 hozzászólás

Nemrég megújult a Steam Könyvtár, és ezzel a frissítéssel néhány érdekes változtatás és új funkciók is érkeztek. Egy bizonyos játékidő után a Steam rákérdez, hogy véleményezni szeretnénk-e az adott játékot, és ennek az aprónak tűnő változtatásnak köszönhetően megháromszorozódtak a felhasználói értékelések.

A frissített könyvtár egy meghatározott játékidő után felajánlja, hogy értékeljük az adott játékot, vagy ha már korábban így tettünk, akkor rákérdez arra is, hogy meg szeretnénk-e változtatni. Ez elsősorban akkor hasznos, ha egy játékot a kezdeti nehézségek és problémák miatt pontoznak le, viszont később a fejlesztők már sokkal jobbá kovácsolták. A Steam blogbejegyzéséből megtudtuk, hogy eddig naponta 17 000 értékelés volt a megszokott, de az új frissítést követően ez a szám 70 000-re ugrott. Az indie fejlesztők esetében különösen észrevehető, hogy sokkal többen értékelik a játékaikat.

A blogbejegyzésben a Valve felfedett még néhány érdekességet arról, hogy milyen újdonságokra számíthatunk 2020-ban. Az egyik kiemelendő újítás a Steam applikáció frissítése lesz majd.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Jó opció ez az Indie fejlesztőknek, ott lényegesen nagyobb súlya van az értékelésének, nem úgy mint a nagyobb stúdiók játékainál, ott a név és a hype eladja későbbiekben meg keveseket érdekelnek a pozitív avagy negatív review-k túlnyomó többsége.

Jó ötlet volt ez a Steam részéről.
0
0
0
0
💬 1
Andris18 avatar
@LordSzalko: +1, vannak olyan játékok amiknél kell egy második nekifutás a játékos részéről, függetlenül attól hogy volt e új patch.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció