Megérkezett a Mátrix 4 első előzetese

2021. September 09. | hír | 19 hozzászólás

Megérkezett a The Matrix Resurrections első előzetese. Az 1999-ben és 2003-ban bemutatott filmtrilógia 18 év után kap folytatást, amely 2021. december 21-én kerül bemutatásra a mozikban, másnap pedig már az HBO Maxon is elérhető lesz.

Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wiza avatar
Nekem tetszik és az is ,hogy itt látom először..Kösz
1
0
0
0
zsoltka avatar
Szerintem nem gáz a poszt. Aki látta tudja miért.Nekem tetszett. Véleményem az,hogy kár volt még egy bőrt lehúzni róla. Nem fogja tudni felül múlni az eső részeket,főleg ,hogy le lett zárva.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Nem vagyok tisztában az alappal, az első részt láttam, majd a két folytatás értékelései elég gyengék voltak, és írták több helyen is hogy nem méltóak az első részhez, így kimaradtak. Főleg mióta a rendező fivérekből rendező nővérek lettek, még inkább elvette a kedvem a megnézéstől.
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@botmunpls: Gyengék voltak történetben, de látványban nem, így egy végignézést megér. A rendező neme, esetleg bőre színe nem biztos hogy befolyásoló tényezőnek kellene hogy legyen. Ha a rendezésben vált témát, az más akkor érthető a tartózkodás.

Volt rendezésük a Mátrixok után is, teljesség igénye nélkül:
Egy szerintem kevésbé jó Cloud atlas:


És a Sense8 című sorozat a Netflixre, ami az első évad végére kifújt, de kapott egy érdektelen második évadot és egy viszonylag jó lezárófilmet, így nem hagyták csak úgy abba, ami viszont pozitív dolog.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Palanova: Előbbit láttam és tényleg nem volt nagy eresztés, utóbbit pedig már írtad korábban is, de a netflixen már nincs fent valamiért :DD de tervbe van véve.
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Többek között ezért sem szeretem a netflix és a kábeltévék ilyen hozzáállását. Szó nélkül levesznek sorozatokat/csatornákat, aztán csodálkoznak ha fogy az előfizetői szám.

Netflix anno levette az általam kedvelt Limitless című sorozatot is. Pedig reméltem ha egyszer valami felkerül a kínálatba azt nem veszik el.
Vagy Neil deGrasse Tyson számos ismertetőfilmjét levették - nem csak a Cosmos 2-3. évada van - az előadó pere miatt.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Palanova: Hát mit ne mondjak..a netflix kevéssé gáz ilyen szempontból, a hbo-n gyakrabban változik a tartalom, illetve a megnézendő/folytatandó listám már 3x tűnt el..aztán utána olvastam a senki által meg nem tekintett apróbetűs részben, hogy 60 naponta törlődik a lejátszási lista. Ami egyébként nem is megnézendő (néhol amúgy kedvenceknek írja, tehát a "megnézendők" 3 különféle néven fut...)
Én meg a hbo-s cuccokat töröltem az ncore webáruház könyvjelzőtárából, ami ott lapult már 2-3 éve is, csak nem akartam leszedni a 40 giga miatt. :D
Tényleg ott tartunk a digitális világban, hogy aki illegálban letölti/elmenti, az jobban jár mint aki tisztességesen előfizet.
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Pláne hogy amennyi streaming szolgáltató lett, de hát az csak 5-10€ havonta...hja 8 szolgáltatónál már nem kis összeg, havonta, azokért az 1-1 sorozatokért amik ott mennek.

Matrix 4-re visszatérve: lehet a sztori itt is lapos lesz, de lehet lesz benne egy pár csavar, de szerintem elsősorban a látvány az amiért beülnek az emberek rá.
0
0
0
0
thug85 avatar
@botmunpls: Az első rész alapmű volt. Felforgatta a világot. Azután nehéz maradandóbbat alkotni. De nekem ha eszembe jut a Matrix mert szóba kerül akkor mindig a 2. rész jelenetei ugranak be, illetve a 3.-ból a zioni csata. Szerintem mindenképp pótold.
0
0
0
0
falonpok avatar
@botmunpls: A második részben van egy közel egy órás akció jelenet,ami szerintem az egyik leg***ósabb amit valaha leforgattak. Ha jól emlékszem, csak a jelenet kedvéért építtetek 1km-es autópályát
0
0
0
0
botmunpls avatar
@falonpok: Amúgy érdekes, hogy tisztán emlékszem, pár éve imdb-n még 4-5* közötti értékeléseik voltak, ma meg már 7 fölött mindkét rész...:D
De majd egyszer pótolom.
0
0
0
0
rydempz avatar
Csak szerintem nem illik az oldalhoz ez a poszt? :D
1
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@rydempz: én sem értem hogy ez most hogy jött csak úgy ide, bár engem nem zavar 😅
Mellesleg egy délutáni filmnek jó lesz!
0
0
0
0
no avatar
@rydempz: Szerintem ezzel semmi gond, a Mátrix simán elmegy egy "számítógépes filmnek", még ha nem is annyira PC-hez kötött, mint mondjuk volt TRON vagy a TRON Legacy volt.

Bár lehet ha pl a Her
https://m.blog.hu/la/langologitarok/image//her-film.jpg
című filmről cikkeztek volna azt én is szóvá tettem volna. :)

Bár a film önmagában nézhető, egyes részei még kifejezetten tetszettek is, szerintem idősebb korosztálynak készült, mint az oldalt olvasók átlaga.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Hát nem tudom miért kellett Wick hajat meghagyni... de se a zene, se a Trailer től nem dobtam hátast...
Olyam semmi megragadó nincs benne !
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@MaximumGame: IRL is hosszú haja van, nem a filmhez vett föl parókát.
0
0
0
0
thug85 avatar
@MaximumGame: A zene nekem sem tetszik alatta. Inkább elvesz a Matrix feelingből, teljesen hangulatromboló. De a filmet nagyon várom.
0
0
0
0
no avatar
@MaximumGame: Egyetértek.
A zene önmagában szerintem jó, a szövege egy az egyben ment a trailerhez, tippre a trailert nem véletlen vágták így össze, tekintve hogy a zene kb 1969-es.


Lehet, egy újrahangszerelt, átdolgozott verzió jobban ment volna a film eredeti zenei világához:
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció