SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág

Még nem kaszálták el a Knights of the Old Republic Remake-et

Szerző: xoki | 2023. May 29. | hír | 2 hozzászólás

Az Embracer Group közzétette a 2022 áprilisától 2023 márciusáig tartó pénzügyi évére vonatkozó beszámolóját, amelyben a klasszikus Star Wars: Knights of the Old Republic Remake-et is feltüntették a fejlesztés alatt álló projektek között. Mindez azért kulcsfontosságú, mert a pénzügyi jelentést megelőző napokban több olyan pletyka is felbukkant, amely a remake törléséről szólt.

Sajnos a dokumentumban semmi konkrétum nem található a játékkal kapcsolatban. A remake a „bejelentett PC/konzol kiadások 2023. május 24-ig” alcím alatti listában található meg, ahol az is látható, hogy PS5-re és PC-re is megjelenik majd. A játék egyetlen trailerében a Sony Interactive Entertainment logója látható, ami megmagyarázza, miért nem Xbox konzolokra készül a játék.

A remake-en egy belső fejlesztőstúdió dolgozik, de nem nevezték meg azt, vagyis az Embracer Group számtalan leányvállalata közül bárhova kerülhetett. A Bloomberg korábbi információi alapján jelenleg a Saber Interactive, azaz az Aspyr anyavállalata dolgozik a projekten, és a játék csak 2025 folyamán válik majd elérhetővé, de ezeket hivatalos forrás még nem erősítette meg.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Saber Interactive
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pokman avatar
Hát jó lenne végre egy kurva jó játékot játszani lenyűgöző grafikával. Csak tényleg remake legyen és hagyják meg benne azt ami anno olyan jóvá tette.
0
0
3
0
💬 1
MaximumGame avatar
@Pokman: Én is így szeretném nagyon vàrom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb