Menu
Még idén megjelenhet a The Walking Dead: The Final Season 3. epizódja
Szerző: xoki, 2018. október 18., hír

Miután a Telltale Games csődbe ment és folyamatosan megvált dolgozóitól, rengeteg játékuk, köztük a The Walking Dead sorsa is kérdésessé vált. Sokak örömére viszont a Skybound Games felkarolta a projektet, így legalább elkészülhet a The Walking Dead: The Final Season utolsó két epizódja.

A Skybound vezérigazgatója, Ian Howe elmondta, hogy szerintük a játék csak akkor kaphatja meg méltó befejezését, ha összedolgoznak az eredeti csapattal. A cég ajánlata szerint az egykori Telltale tagoknak nem kellene átköltözniük új helyszínre, és helyben folytathatnák a munkájukat. Sokan viszont már találtak új munkalehetőséget, ezért egyelőre még nem tudják, kit vonhatnak be a folytatás elkészítésébe. Az a lehetőség is fennáll, hogy a Telltale botrányokat követően néhányan nem is szeretnének részt venni benne, annak ellenére, hogy a Telltale-nek ezúttal nem lesz köze hozzá.

A fentiekből kifolyólag nehéz megmondani, hogy pontosan mikor készülhet el a következő epizód, ellenben Howe egy Reddit témában az idei évet említi meg, valamint azt is, hogy nagyon csalódott lenne, ha ebben az évben nem készülhetne el.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
santakigyo avatar
7 hónapja | 2018. 10. 21. 15:09:28
#
Nem igazán ismerem a sorozatot, de szinte kizártnak tartom, hogy hozzák a szintet.Bár mindenképp becsülendő a hozzáállás.
Floxie avatar
7 hónapja | 2018. 10. 19. 19:24:23
#
Uhh dejó:3


Lite versions: