Még idén megjelenhet a The Walking Dead: The Final Season 3. epizódja

Szerző: xoki | 2018. October 18. | hír | 2 hozzászólás

Miután a Telltale Games csődbe ment és folyamatosan megvált dolgozóitól, rengeteg játékuk, köztük a The Walking Dead sorsa is kérdésessé vált. Sokak örömére viszont a Skybound Games felkarolta a projektet, így legalább elkészülhet a The Walking Dead: The Final Season utolsó két epizódja.

A Skybound vezérigazgatója, Ian Howe elmondta, hogy szerintük a játék csak akkor kaphatja meg méltó befejezését, ha összedolgoznak az eredeti csapattal. A cég ajánlata szerint az egykori Telltale tagoknak nem kellene átköltözniük új helyszínre, és helyben folytathatnák a munkájukat. Sokan viszont már találtak új munkalehetőséget, ezért egyelőre még nem tudják, kit vonhatnak be a folytatás elkészítésébe. Az a lehetőség is fennáll, hogy a Telltale botrányokat követően néhányan nem is szeretnének részt venni benne, annak ellenére, hogy a Telltale-nek ezúttal nem lesz köze hozzá.

A fentiekből kifolyólag nehéz megmondani, hogy pontosan mikor készülhet el a következő epizód, ellenben Howe egy Reddit témában az idei évet említi meg, valamint azt is, hogy nagyon csalódott lenne, ha ebben az évben nem készülhetne el.

The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season
Megjelenés: 2018. August 14. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Telltale Games
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Nem igazán ismerem a sorozatot, de szinte kizártnak tartom, hogy hozzák a szintet.Bár mindenképp becsülendő a hozzáállás.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció