Még csak két napja elérhető a Scavengers, máris tele van csalókkal

Szerző: Pafry | 2021. May 03. | hír | 29 hozzászólás

A Scavengers sokak érdeklődését felkeltette az indulását követően, a népszerűségi listák élmezőnyében tanyázik a havas északon játszódó, PvPvE alapokra építkező battle royale. Azonban már ilyen rövid idő után is komoly problémát okoz a rengeteg játékbeli csaló.

A játék a Steamen egyelőre vegyes értékeléseket kapott, főként a csalók miatti élvezhetetlenség miatt, valamint többen kritizálták a játék fejldődési rendszerét, mondván, az nem támogatja eléggé a kezdő játékosokat a tapasztaltabbakkal szemben.

A fejlesztőknek még bőven van idejük tenni a problémák ellen, ugyanis a teljes verziót nem lőtték be biztos dátumra, csak annyit tudni, hogy valamikor idén még meg fog érkezni PC-re, Xbox Series X/S-re, valamint PS5 konzolokra. Jelenleg a Steamen és az Epic Games Store-ban is ingyenesen kipróbálható.

Scavengers
Scavengers
Scavengers
Megjelenés: 2021. May 01. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő, Battle Royale
Fejlesztő: Midwinter Entertainment
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Ezekkel a csalásokkal valaki nagyon nagyon gazdag lesz...
0
0
0
0
no avatar
Azért ennyi multiplayeres jétékév elteltével, elég nehéz eldönteni, hogy az a hibás aki csal, vagy aki ezt lehetővé teszi.
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@Dpoci: Nem nehéz eldönteni. Egyértelmű: aki csal. Ő szándékosan próbál előnyt szerezni.

A készítő max akkor lenne ebben komolyabban hibás ha pl a god mode gombot ott hagyja az éles verzióban és az egységsugarú átlag gamer rákattintva halhatatlan lesz ingame. De már a rákattintás is ráutaló magatartás hogy előnyt akar a gamer.

Érdekes lenne egy olyan felmérés/játék ahol a főmenűben ott a csalógomb (instagib mode on).
Aki rákattint csak azokkal meccselhet akik szintén rákattintottak.
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
@Palanova: Szerintem a készítő is sáros, lásd például a GTA 5 multi részét.
0
0
0
0
no avatar
@Pinceboy13: Nem a készítő kényszerít csalásra egy játékost sem.
A játékos maga dönt úgy, hogy csalni fog.

Demagóg példa:
Attól hogy megteheted nem feltétlenül kell megtenned.
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
@Palanova: Igen, de aki csinálja az szétcseszi a másik játékélményét. A készítők is tudnak róla mégsem tesznek semmit sem (GTA5).
0
0
0
0
no avatar
@Pinceboy13: Ebben egyetértünk, hogy szétcseszi más játékát.
Abban is hogy a készítők tudnak róla.
0
0
0
0
no avatar
@Pinceboy13: Nem tudnak úgy játékszoftvert készíteni, hogy ne lehessen csalni benne, gyakorlatilag képtelenség ott ahol helyileg van adat tárolva a felhasználó rendszerén. Streaming lenne az egyedüli megoldás rá, de még nem terjedt el olyan formán és erőforrásuk sincsen rá, kompetitív formában pedig a késleltetésen még javítani kell.
Persze lehet mondogatni azt, hogy lehet készíteni olyan játékot, ahol nem lehet csalni helyi tárolás mellett sem, de ez a laikusok meséje.

Másrészről meg a fejlesztőnek ez ugyanúgy jó üzlet, mert a ban csak plusz eladott példányszámokat eredményez. A cheat-ek gyártása is hatalmas üzlet manapság, találsz róla anyagot, hogy alapjaiban miként működik (már garanciát vállalnak ezekre, amivel ha lebuksz megtérítik a károdat).
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Így van, sőt előfizetések és külön csomagok is vannak a csalásoknál mint a mobil boltokba... bemész azt megkérdezik melyik csomagot szeretné...csak itt ki kell választani 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@Palanova: Szerintem a csalások/hekkek/stb fejlesztőire gondolt az alatt, akik lehetővé teszik. Nekem legalábbis így értelmesebbnek tűnik a kérdés, de lehet csak én értem félre. Másfelől túl egyértelmű a válasz, még ha eseti alapon is.

Érdekes lenne egy olyan felmérés/játék ahol a főmenűben ott a csalógomb (instagib mode on).
Aki rákattint csak azokkal meccselhet akik szintén rákattintottak.
Ez egy konkrét plusz játékmód ami tök poén, én biztos rákattintanék 😆
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Lehet érdekesebb meccsek lennének mint a "tiszta" módban 😃 Pláne gyorsabb.
0
0
0
0
repulomajom-legikoz avatar
Az én részemről már, azt sem tartom korrektnek hogy minél profibb vagy egy multis játékban, annál jobban növekszik az életerőd, a fegyvereid hatékonysága meg ilyenek. Akkor a többieknek levegőt venni nincs ideje, és hiába lövik hátulról a profi játékost és örülhetnének hogy EGYSZER legyőztek valakit......

Az teljesen más amikor singleplayer-ben fejlődsz meg kapsz új képességeket, új autókat stb.... amik a játékot/játékmenetet színesítik és adnak jutalmat és motivációt, esetleg nehezebb fokozaton kicsit gyorsabban tudsz fejlődni, de a játékok multis oldala agyrém ilyen szempontból. Rally-ban látod legalább hogy te ugyan azzal az autóval milyen időt mentél, meg hogy mások milyen időt mentek.
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Amíg nem jár börtön büntetés csalásért, addig úgy csalnak az emberek, ahogy csak akarnak.

(Igen, tudom, most meg leszek köpködve a börtönös dologért, de amíg nincs valami nagyon elrettentő dolog a csalókkal szemben, addig semmit nem lehet érdemben tenni csalás ellen)
0
0
0
0
💬 4
NemAzaSrac avatar
@TeMeRolEee: +1 en is a bortonre szavazok meg akkor is ha meg koveznek erte de ez az igazsag . Valahogy vissza kell szoritani a csalokat ez nem allapot .
0
0
0
0
no avatar
@TeMeRolEee: Nem elrettentés kell meg börtön egy játékbeli csalásért.

Nem kellene ennyire komolyan venni, ez még mindig csak egy játék.

De van rá megoldás: olyan játékot kell készíteni, ahol nem lehet csalni.
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
@Palanova: Nem lehetséges, max streaminggel, ott meg bukta a competitive játék.
0
0
0
0
no avatar
@TeMeRolEee: A competitive így is úgy is bukta, hacsak nem helyben van összeállítva zárt hálón. Stream az jelenleg kevés ehhez.

Szerintem pedig lehetséges, max nem éri meg se a készítőknek, se a játékosoknak.
0
0
0
0
yericho500 avatar
cs,valorant,pubg meg társai +ez a foskarika is egy szemétre való genyó!az összes cím szarásig van cheater, wh, aim botos köcsöggel!tarkov is! 😉
0
0
0
0
💬 7
bukta2 avatar
@yericho500: Tarkov jelenleg az első a csalók listáján a csgo után, van egy ilyen videó neten, egy videós beszél egy ilyen emberrel aki ezzel foglalkozott! Érdekes dolgokról van benne szó!
0
0
0
0
Larten avatar
@bukta2: *OFF*
Nem is értem, hogy miért nem javítják a Tarkovot. Olyan 5-6 éve van beta állapotban az a hulladék, a normálisabb streamerek sírnak is a desync, bug, csalók szent háromság miatt, mégsem történik semmi.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Larten: Elég nagy pénzek mozognak a csalásokkal foglalatoskodók kezében,és állítólag néhány játéknál maga a játékfejlesztő csinálja a saját játékához a csalásokat,persze hülye lenne ezt bevallani... benne van a videóban minden amit néztem,akár dokumentum filmnek is elmenne 😃 magyarán leszarják hogy ki kit reportol... ez csak mézesmázas mellébeszélés...
0
0
0
0
P a i n avatar
@bukta2: Véletlenül nem KODIAK videójára gondolsz ?😆
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Persze, ott lehetőség, jelentsd fel gyorsan. Megnyugodott a lelked hálisten.
Anno wotot mikor meguntuk volt pár nap mikor csak azt nyomattuk, hogy toltuk előre a sajátjainkat és még csak egy figyelmeztetés sem jött a wargamingtől😀 Ez amolyan placebo a népnek.
0
0
0
0
Larten avatar
@bukta2: Nem vágom a videót 😕 linkelnéd nekem?
0
0
0
0
mavman 16 avatar
Nálam az elég gyanús volt, hogy csakj fejre kaptam és az enemy nem kapta a 10 fejlövést, ami össszesen volt vagy legalább 200 damage. Meg a pajzs is egy pillanat alatt elszállt.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nekem nagyon bejönne de a csalók miatt élvezhetetlen... kb 10 meccset ha mentem eddig de kb 8-ba csalók kiszedtek... átlőnek a falon... nem lehet őket sebezni , egyből fejest kapsz... és még sorolhatnám... mire jó ez nem értem komolyan...tetszik ez hogy pve is került a játékba! Hát, ide is csak azt tudom írni mint a gépigényéhez.... remélem kezdenek ezzel a problémával valamit... mert így elveszik a végtelen gödörbe... 😃
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Egy jól működő, balanszos multival, veterán fejlesztőkkel megáldott, 100%-ig bugmentes (Ha-ha-ha.) tucatjáték is borzalom kategória, nem hogy ez a játék. Gyenge szárnypróbálgatás egy erősen telített piacon. Az elképzelés tetszett trailerek és kis tesztüzem után. De így az előzetes benyomások alapján nincs az a patch mennyiség amivel valaha is a riválisai fölé emelkedik. Olyan mint a golyós rágó, két perc alatt elmegy az íze aztán kiköpöd. (A jobbak lenyelték. 😂 )
0
0
0
0
no avatar
Erre azért számítani lehetett... 😃 Megjelenéskor tettem vele egy próbát, de olyan semmilyennek éreztem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció