Maxold ki a bulikat: Mini megoldás a Panasonictól

2020. October 30. | Szponzorált tartalom | 16 hozzászólás

TMAX5, nem mond semmit? Ideje megismerned és egy új szintre emelned az otthoni szórakozást, zenehallgatást.

Mitől olyan nagy durranás?

A Panasonic SC-TMAX5 új hangszórója első ránézésre nem különösebb, mint bármelyik másik hangszóró. A kicsi a bors, de erős mondás a TMAX5-re teljesen igaz, hiszen mérete ellenére egy parti hangulatát nagyban befolyásolhatja. Sőt egy az egyben levezényelheti! A Qi vezeték nélküli telefontöltőjének köszönhetően pedig még akkor is mozgásban tartja a bulit, amikor a mobilod már kezdene lemerülni.

Mit tud a színes, hangos apróság?

Erős, 150 W teljesítményével ezt igazolni tudja, amelyet beépített digitális erősítőjének köszönhetünk. A jó hangzáshoz hozzájárul a Bass Reflex nyílás, amely segíti a még erőteljesebb hangzást. Az 5 cm-es iker magassugárzók részletgazdaggá teszik a kiadott hangokat, a D.Bass technológia megdübögteti a basszust és a Local Preset Equaliser a stílusnak megfelelő hangoláshoz járul hozzá.
Fogantyújának köszönhetően könnyen hordozható, amely csak növeli értékét, így bárhol legyen parti, a bulihangulat roppant könnyen beindítható. Azt hiszed, hogy ennél többet már nem tehetünk hozzá? De bizony! Ugyanis kültéren ugyanúgy használható, mint bent.
Okos, mert okostelefonnal összekapcsolható bluetooth segítségével. Sőt egyszerre akár hárommal is. És ha merül az akksi? Az sem gond, Qi gyorstöltéssel elegendő a telefonhoz csatlakoztatni és máris újra feléledhet a TMAX5.
Azt hiszed már minden tudsz? A színekkel mi lesz? A bulihangulatot a társaság és a zene határozza meg, de a színek is felelősek lehetnek azért. A Panasonic TMAX5 színváltó élvilágítása további szintet ugrik a szórakoztatásban.
Na hagyd, hogy az áramforrás határozza meg a bulid helyszínét. Érezd a ritmust bárhol, bármikor. Egy ajándékötlet kipipálva.

Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Amúgy ha van rendes mély, közép és magas hang, akkor még faxa is lehet. A sok fanci JBL meg mindenféle retyemutyának igen rossz hangja van.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@ichigo23619: Mit miért? Örüljünk neki, hogy van ilyen lehetősége nagyritkán az oldalnak. Ez nem egy politikai oldal, hogy szakadjanak be a pénzek mindenhonnan. Csoda, hogy működik még és ennyire foglalkoznak vele.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
"Okos, mert okostelefonnal összekapcsolható bluetooth segítségével. "
lol
0
0
0
0
carl18x avatar
Ahogy elnézzem az ára 58-60E forintol indul idehaza, annyiért korrekt vétel. Szerintem a JBL Boombox szintjén lehet, súlyban vele van egy szinten (6,5kg) Egész jó cucc ez, igaz nem kis kompakt hangszóró de ez már házibulira is elég lehet.
JBL Xtreme 2 van majd nem ennyiért, és az mondjuk kompakt viszonylag 2 kg.
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@carl18x: Maradjunk annyiban, hogy társaságban kerti grillezésre kiváló. Házi bulinál azért inkább még a rendes Pioneer dukáljon, ne valami aksis bt hangszóró
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Olyan drága mint a rohadás.
0
0
0
0
💬 8
no avatar
@TRACERHD: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Pedig a Plague Tale Innocence nem is teljes áras game, ráadásul most Steamen akciós 😜
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@TRACERHD: Akkor már jó sok pénzzel tartozom a fiat puntomnak. 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@TRACERHD: A szőke hölgy boldognak tűnik tőle.

Konklúzió:

Vegyél te is ilyet, és boldog szőke hölgyek fognak körbetáncolni.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Apor: Csalódás, azt hittem én leszek a boldog szőke lány tőle 😂
0
0
0
0
Apor avatar
@YoRHa 2B: Szerintem ezekben a modern, haladó, felvilágosult időkben bármelyik férfi lehet boldog szőke lány. 😆
Főleg bármikor 😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Apor: Ez mondjuk igaz 😆
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@TRACERHD: Pedig ez még nem is a drága kategória 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@Unstoppable: 😆 +1
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció