Marvel's Midnight Suns: befutott az első játékmenet-előzetes

Szerző: Pafry | 2021. September 02. | hír | 2 hozzászólás

A Gamescom sok izgalmas bejelentést tartogatott a múlt héten, közöttük volt a következő Marvel videójáték is, amely a Midnight Suns címet viseli, és az Xcom-szériát is fejlesztő Firaxis dolgozik rajta. Ebből kifolyólag a stílusa is hasonló lesz, mint az előbb említett taktikai elemekkel tarkított játéknak, ezt pedig meg is mutatja alább a frissen érkezett gameplay trailer.

A csaták egy érdekes megoldással lesznek kivitelezve, ugyanis kapott a játék egy kártyaalapú harcrendszert: lapokat húzunk fel, és ezek alapján fogják hőseink végrehajtani a támadásokat. Ez egyrészt plusz izgalmat visz a játékba, hiszen a harcok kimenetele nem feltétlen csak rajtunk múlik, hanem a szerencsén, valamint a paklink összetételén is, amelybe a lapokat még nem tudni biztosan, hogy is lehet megszerezni, de feltehetően többet megtudhatunk még a játékról a megjelenésig.

A Marvel's Midnight Suns 2022 márciusában érkezik majd PC mellett Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PS4-re, PS5-re, valamint Nintendo Switchre is.

Marvel's Midnight Suns
Marvel's Midnight Suns
Marvel's Midnight Suns
Megjelenés: 2022. December 02. (PC)
Műfaj: Szerepjáték, Stratégia, Taktikai RPG
Fejlesztő: Firaxis Games
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TRACERHD avatar
Egyenlőre egy meh játék.
0
0
0
0
Fishman avatar
Szerintem ezzel teszek majd egy próbát jövőre :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció