Már lehet jelentkezni az Overwatch 2 bétájára

Szerző: xoki | 2022. March 12. | hír | 1 hozzászólás

Hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy az Overwatch 2 az Overwatch League következő szezonjának részeként, az idén debütál majd. Arról viszont egészen idáig nem volt információnk, hogy a profi játékosokon kívül mások is lehetőséget kapnak-e a játék kipróbálására.

A Blizzard áprilisra tervezi a bétatesztet, és ahogy korábban az Overwatch esetében, úgy a folytatásnál is a meghívott felhasználók vehetnek részt benne. A hivatalos oldalon már jelentkezhettek a bétára, amelyre több hullámban küldik majd szét a meghívókat. Az Overwatch 2 egy vadonatúj PvE móddal érkezik, de a béta a PvP-ről, az új 5v5 meccsrendszerről fog szólni.

A játékosok először új funkciókat, rendszereket, pályákat, játékmódot, átalakított és új hősöket tesztelhetnek le, később pedig a szerverek terhelhetőségét is alávetik egy próbának. Ha minden jól alakul, akkor a teljes játék 2023-ban meg is jelenik majd.

Overwatch 2
Overwatch 2
Overwatch 2
Megjelenés: 2022. October 04. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Tudom, hogy már korábban is megpendítettem a témát, de most komolyan, ennek a játéknak a pénzszerzésen kívül miért is kell egy második rész?
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció