Menu
Már Epic Store-exkluzívokat is vehetünk a GOG Galaxy 2.0-n
Szerző: xoki, 2020. október 06., hír

Mostantól a GOG Galaxy 2.0-n keresztül is megvásárolhatók az Epic Games Store exkluzívjai. Ez a funkció jelenleg még zárt bétafázisban van, szóval csak a kiválasztottak vehetnek játékokat ezzel a módszerrel, de a fejlesztés előrehaladtával mindenki számára elérhető lesz.

A GOG Galaxy 2.0 azért készült, hogy a játékosok egy nagy könyvtárban tarthassák játékaikat attól függetlenül, hogy melyik platformon vagy áruházból szerezték be azokat. A kliens már mindenki számára elérhető, és a felhasználók által egyik legjobban várt funkciók közé tartozik a játékok más áruházakból történő megvásárlásának lehetősége. A fejlesztők hallgattak a visszajelzésekre, és a felhasználók egy részének mostantól lehetősége van GOG-os vagy Epic Games Store-os játékok vásárlására a kliensen keresztül.

Jelenleg csak az Epic Games Store előre meghatározott kínálatából válogathattok, de a későbbiekben valószínűleg további third-party gaming platformok is támogatottak lesznek. A fejlesztés előrehaladtával a GOG további játékosoknak fog hozzáférést biztosítani a zárt bétához.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
H-ECTOR avatar
20 napja | 2020. 10. 06. 19:13:13
#
és akkor nem is kell pl epic vagy uplay fiók, vagy csak ugyanúgy mint eddig?
Milton avatar
20 napja | 2020. 10. 06. 19:55:22
#
@H-ECTOR: Ugyanúgy kelleni fog, csak lesz lehetőség más platformról is venni játékokat rajta keresztül (pl epic exkluzívokat), nem csak a sajátjukról (GoG). Ugyanolyan mintha az adott platformokon vennéd meg a játékokat, csak lehetőséged lesz ezt egy közös platformról elintézni.
Twist avatar
20 napja | 2020. 10. 06. 20:00:53
#
@H-ECTOR: Lesz egy launchered ami majd elindítja a launchereket amiken elindul a játékod.
H-ECTOR avatar
20 napja | 2020. 10. 06. 20:24:34
#
@Twist: dejó nekem, mindjárt bontom is a pezsgőt XD


Lite versions: