Már dolgoznak a Dishonored 2 PC-s teljesítménybeli problémáin

Szerző: xoki | 2016. November 10. | hír | 16 hozzászólás

Meglepő módon a Dishonored 2 elég vegyes véleményeket kap a játék Steam adatlapján, ugyanis sokan teljesítménybeli problémákra panaszkodnak.

Úgy tűnik, az Arkane lopakodós játéka főleg középszintű PC-ken küszködik, folyamatos FPS droppot produkál nyitott területeken. Meglepően alacsonyra esik le az FPS megmagyarázatlan okokból, és ez a fő oka a vegyes Steam értékeléseknek.
Sajnálatos ezt látni, mivel a játék majdnem tökéletesnek tűnik minden más téren, figyelembe véve a pozitív értékeléseket.

Harvey Smith, az Arkane társalapítója Twitteren írta, hogy már tudnak a problémáról és keresik a megoldást, valamint ha ilyen problémánk lenne, akkor a Bethesda Supporthoz forduljunk.

Ti is találkoztatok hasonló problémákkal?

Dishonored 2
Dishonored 2
Dishonored 2
Megjelenés: 2016. November 11. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó, First person
Fejlesztő: Arkane Studios
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nesh019 avatar
Pofátlanság amúgy ilyen állapotban a PC-s játékokat kiadni ,játszhatatlan,lowon és ultrán is ugyan annyi FPS-em van,a trónterembe amikor visszatértem leesett 10 körülire, addig vígan ment 60FPS-el, igaz voltak droppok,

szerintem a konzolos gyártóknak benne van a kezük hogy ilyen állapotban adjanak ki játékokat PC-re, mert ez a konzoloknak jót tesz mert akkor inkább azt vásárolják meg az emberek.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Igazuk van, én sem töltenék sok időt az optimizálással, meg a bugok javításával, ha a sok khm. nagyeszű úgyis előrendeli kismillióért. NEM kell előrendelni, és kész. Évek óta megy már a trend, hogy régebbi sikerjátékok n-edik folytatásait dobálják minden évben piacra borsos áron, miközben ezen termékek minősége erősen kifogásolható. Egyáltalán nem biztos, hogy csak azért mert XY 1 jó volt, XY 2 is jó lesz, csak azért mert ráírták a nevét. Szépen meg kell várni a megjelenést, majd mérlegelni, hogy valóban az jött-e amit vártunk, és ha egy rakat kaka az egész, akkor nem kell megvenni. Amíg engedjük, hogy hülyének nézzenek, addig annak is fognak nézni sajnos.
0
0
0
0
atemi105 avatar
mester11: nem kicsit. Harvey Smith, a játék designer-e egy mostanra már letörölt tweetben very low beállítást ajánlott 1080p-ben egy gtx1070 tulajdonosnak.
Link: https://i.imgur.com/87rBzXf.png
Amúgy a játék elvileg ps4-en is elég szarul megy.
0
0
0
0
mester11 avatar
xoki Kicsit hülyének nézik az embert.😃
0
0
0
0
Underworld avatar
én nem értem hogy lehetséges az ilyen hiba,kiadás után,ott nem tesztelik le vagy mi a fene!? 😀

ami még nagyon gyalázat volt az a batman új része,ott aztán volt minden! lagg,eltorzult textúra ami végképp játszhatatlanná tette,régebben azért nem szartak bele ennyire! 😃 majd kiadjuk aztán majd javítgatjuk,de addig is dől a pénz..
0
0
0
0
xoki avatar
"Bethesda recommends fixes for Dishonored 2 performance: turn down your settings" 😃 😃 😂
0
0
0
0
atemi105 avatar
Simon21: Igen az valóban jül van. Azon kívül?
0
0
0
0
sean avatar
Én ezért szoktam várni a vétellel, vagy inkább letöltöm, és ha nagyon megtetszik akkor megveszem. De ott van például a GTA 4 is, amit eredetiben szinte lehetetlen a gépemen elindítani (nem támogatja a skylake-et, nem beszélve arról hogy a telepítő értelmetlen szimbólumokkal van tele), a tört pedig vígan fut. Nincs annál rosszabb mikor valamit megveszel (vagy előrendeled és kivárod míg megjön), feltelepíted és az egész egy rakás kakit sem ér. Jó lenne ha végre úgy csinálnák meg a játékokat hogy azok rendesen menjenek is (ennyi pénzért azért illene), mert így félkészen egy vasat sem adok ki értük. Úgy tűnik hogy a tesztelők is csak melegedni járnak be.
0
0
0
0
TrapCard avatar
Nem értem mit csinálnak a játék tesztelők amúgy.. Ezért kapják a pénzüket? 😃 Atemi105: Sok játék jön ki így persze de ez attól még nem normális dolog egyáltalán nem kéne ilyennek történnie. Egy két bug ami nem annyira észrevehető belefér elmegy mellette az ember de az ilyeneket észre kéne venni 😃
0
0
0
0
Simon21 avatar
atemi105 The Witcher 3: Wild Hunt
0
0
0
0
atemi105 avatar
Van olyan triple a játék manapság, ami nem jött ki TOTÁL optimizálatlanul?
0
0
0
0
istvanszabo890629 avatar
Merő véletlenségből sincs köze ahhoz, hogy a Bethesda úgy döntött a játékaiból nem ad a sajtónak példányokat a megjelenés előtt... 😃 Ráadásul az ajánlott gépigénye is 1060-ra lett szabva a kártya bejelentése után. Régóta azon a ponton vagyunk, hogy egyetlen játék se megy normálisan megjelenéskor.
0
0
0
0
Funes avatar
főleg középszintű PC-ken küszködik


Ezt ti se gondoltátok komolyan.. Konkrétan 1070 és 1080-n is haldoklik !
A poén az egészben, hogy az ajánlott kártya hozzá a 1060...😆
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Az a baj hogy kiadás után foglalkoznak ezzel nem pedig akkor amikor kéne.
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
És ezt érdekes módon, mindig a kiadáskor veszik észre...No Man Sky, MAfia 3 szindróma 😞
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció