Magyarokkal is játszhatunk a Battlefield 1 többjátékos módjában

Szerző: xoki | 2016. June 14. | hír | 20 hozzászólás

A Battlefield hivatalos Twitter fiókján választ kaptunk arra, hogy mely országok lesznek elérhetőek az új, I. világháborúban játszódó Battlefield 1-ben.

Most már hivatalos, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia is része lesz a választható nemzeteknek. Ezenkívül játszhatunk majd brit, német, olasz, amerikai és oszmán frakciókkal. Érdekes módon két kulcsfontosságú ország, az Orosz Birodalom és Franciaország is kimarad. Ez azért is érthetetlen, mert annak ellenére, hogy az Egyesült Államok vesztesége jóval kisebb volt az említett két országéhoz képest - ráadásul később is csatlakozott be a háborúba -, nem marad ki a játékból.

Lehetséges, hogy DLC formában tervezik kiadni majd a hiányzó kulcsfontosságú frakciókat, viszont egyelőre nem kaptunk ehhez kapcsolódó további információt.

Battlefield 1
Battlefield 1
Battlefield 1
Megjelenés: 2016. October 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
WeKing avatar
Snupi ne a Battlefieldtől várj történelem órákat :'D nem tudom miért hiszik sokan hogy majd valami nagy történelmi leckét kapnak a játéktól... ez egy JÁTÉK. ráadásul Battlefield! örüljünk hogy kijátszották a világháborús kártyát
0
0
0
0
Legion avatar
Snupi: mi ezen a katyvasz. Mindenki a világháborús játékért verte a nyálát és most csináltak egyet hogy befogják az emberek száját. Ezt nem is kell tovább ragozni.
0
0
0
0
Snoopy avatar
Játék bemutatóiból kicsit katyvaszos számomra a történelmi háttér
0
0
0
0
no avatar
na még 1 játék amit nem kellet tervezni csak rá húzták a "Ruhát" A már meglévő bőrre ! Mint ubisoft csinálta a far cry primal-al .. csak a far cry 4 -re lett rá húzva.. ez meg most a star wars battlefront..
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Protein Ez a cikk azért tényleg elég nagy ge.....nyóság. Igazságot szolgáltatnak a franciáknak? Miért? Mit tettek? Mivel érdemelték ki? Hol van románia? Azt még a Prémiummal se kapod meg? Az lesz a MEGA Justice DLC pack?
0
0
0
0
susguy avatar
Hát ez beszarás, a franciák tényleg csak egy prémium DLC-ben lesznek majd elérhetőek 😆 Ez valami új divat az "AAA" játékok fejlesztőinél/kiadóinál, versenyt futnak hogy melyik tud minél gyorsabban és minél mélyebbre süllyedni. Nem mintha régen a messiások lettek volna de mostanában tényleg mindent bevetnek.
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Ajj még egy BF amit meg kell venni 😞 😃
0
0
0
0
kailee avatar
mikej95:
Hogy mért nincsenek franciák oroszok számomra is rejtély én is dlcre gondolok hogy abban lesznek.
Ha ilyen alapon nézzük egyik játék se felel meg valóságnak. Sem bf3 sem bf4 . Egyik harctéren sem lehetne annyi tank, mint ami ott szokott lenni. Nem spawnolhatnának újra stb. 1 mapot láttunk eddig arról nem lehet megmondani, hogy nem lesz lövészárkos rész így lehet még történelemhez hű. Nem csak lövészárok harcvolt akkoriban. Mellesleg egy olyan játék mint ez multiplayerben elég hülyén nézne ki, ha csak a lövészárokban lehetne harcolni.
0
0
0
0
matipeti avatar
Dono: nekem megvan a Verdun és szerintem realisztikusabban mutatja az I.világháborút mint ez a Battlefield. Sokkal jobban ragaszkodik a valósághoz.Mert hát ugye a Verdunban nem a falukban meg hegyi falukban kell rohangászni egy gépfegyverrel (mint itt ) , hanem ott inkább az állóháborút és a lövészárkokat mutatja be a játék : [img]https://www.google.hu/search?q=verdun+game&client=opera&hs=aYm&biw=1920&bih=970&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwj54tG5vKnNAhWEA8AKHW4NApQQ_AUIBigB#imgrc=xZsRSx_uvut01M%3A[/img].
De nem itélhetem el a battlefield 1-et csak azért mert olyan mint a többi battlefield 😆, és nem is akarom. Szerintem jó kis játéknak néz ki , várom hogy megjelenjen és remélem majd egyszer én is kipróbálhatom 😀
Kíváncsian várom az október 21.-ét😉
0
0
0
0
no avatar
mikej95: abszolút egyetértek veled, de a Battlefield egy mainstream játék, sosem lesz teljesen hitelesen. Ha I. világháborút akarunk, akkor inkább Verdun.
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Jo lesz ez "delekek"! 😀
0
0
0
0
Legion avatar
mikej95: a battlefrontról nekem is ugyanez volt a véleményem amikor kijött csak jött a rinya hogy "nem értesz hozzás" stb. de elvileg lesz rendes Star Wars battlefront 3 is
0
0
0
0
Hunkacsa avatar
Az USA ? Why ? Minek az bele ? Említésképpen a kampányba hogy ja küldtek ezt azt meg néhány önkéntesük ment segíteni de ennyi ... A Franciákat meg kihagyni ? OKé utálom őket de mégis csak náluk akadtak el a németek ...
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Jónak jó ötlet, csak ha majd egy mapon ahol a Monarchia vs Olaszok lesznek és a random csapatelosztó az Itáliai félhez dob, nem nagyon lesz kedvem hontársaimat gyilkolni 😃 Ettől függetlenül nagyon király 😀
0
0
0
0
SMGAsusHUN avatar
Ez nagyon jó ötlet, hogy benne lesznek a magyarok 😉 még egy indok, hogy megveszem a játékot 😃
ha jó lesz a béta természetesen 😃
Oroszoknak inkább a 2. világháborúban volt nagy szerepük.

Első világháborút az Osztrák-Magyar Monarchia indította ha azt vesszük 😃
0
0
0
0
csuz-li avatar
Még jó, hogy bent vannak az amerikaiak. Az egyik legnagyobb piac és ők nem vesznek meg háborús játékot, hacsak nem tudnak amerikaiakkal játszani. Mindenki más nem ennyire finnyás.
Mondjuk történelmi szempontból tényleg elég erős kihagyni a franciákat meg az oroszokat.
0
0
0
0
CuRi avatar
A keleti front eleve semmilyen formában nem lesz benne a játékban. Az oroszok meg ugye csak ott voltak jelen. Franciák valóban érdekes, hogy nincsenek benne. Viszont a gameplayben francia tankokat meg repülőket láttam. Na mind1, a lényeg, hogy a Monarchia benne van, a többi már nem érdekel 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Oroszt és Franciát nem is értem. Két fő haderő volt. Na de sebaj a dicső amerika itt is jelen van -_-
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
amerika miért is maradt volna ki. Szégyentelen ország. Na mindegy, legalább a németek benne vannak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció