Ma indul a Halo 4 PC-s bétája

Szerző: xoki | 2020. October 21. | hír | 4 hozzászólás

Hamarosan teljes lesz a PC-s Master Chief Collection, hiszen a Halo: Reach, Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 és a Halo 3: ODST már mind megjelentek a platformon, és nemsokára a Halo 4 is csatlakozik majd ezekhez a címekhez.

A Halo Insider tagok emailben kapnak értesítést, ha hozzáférést kaptak a bétához, szóval mindenképpen nézzétek meg a leveleiteket, ha ti is ki szeretnétek próbálni a játékot. A béta a mai napon indul, amely során kipróbálható lesz a kampány, a Spartan Ops, a Forge mód és a cross-play multiplayer. A többjátékos rész a szokásos játékmódokat - Team Deathmatch, Free for All és az Infection - vonultatja fel. A különböző módok kompetitív meccsei előre meghatározott időben rajtolnak majd el, az ezzel kapcsolatos legfrissebb információkra a Halo Waypoint áttanulmányozásával tehettek szert.

Tehát a Halo 4 bétája a mai napon rajtol el, és néhány hétig biztosan aktív lesz. Amennyiben minden a tervek szerint halad, a játék novemberben vagy december elején már meg is fog jelenni.

Halo 4
Halo 4
Halo 4
Megjelenés: 2020. November 17. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries, Certain Affinity, Saber Interactive
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
P a i n avatar
Sajnos messze van még november vége/december eleje😢
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Azon kevés emberek közé tartozok akinek a 4. Halo a kedvence 😶
0
0
0
0
💬 1
Apor avatar
@Szabcsiadi: Nekem a 3.rész előzetese nagyon tetszett. Meg a HALO-ODST magyar színészekkel eljátszott kedvcsinálója, az valami brutálisan össze volt rakva.
0
0
0
0
Apor avatar


Egyik komment a videó alatt:

"Ezt nem dobta ki neked ajánlottba. Bizony, rákerestél. "
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció