Leleplezték az Age of Empires 4 összes kampányát és játszható népét

Szerző: Pafry | 2021. June 18. | hír | 3 hozzászólás

A frissen megtartott Xbox Games Showcase: Extended során több másik játék mellett az Age of Empires IV-et is alaposabban kivesézték, így ha még volt olyan részlet, amely homályos volt vele kapcsolatban, most arra is fény derült. Ilyen volt például a kampányok mivolta, amelyekről most végre kaptunk bővebb információt.

Összesen nyolc frakció lesz a játékban megjelenéskor, ebből eddig összesen hatot ismerhettünk meg: a Delhi Szultánátust, a mongolokat, kínaiakat, angolokat, franciákat, valamint az Abbászida-​dinasztiát. Mint kiderült, az utolsó két frakció a Kijevi Rusz, valamint a Német-római Császárság lesz, így tehát velük biztosan játszhatunk majd az október 28-án esedékes PC-s megjelenéskor.

A kampányok esetében eddig a normannok történetszálát mutatták be részletesebben, ám most kiderült, hogy a mongolokhoz is fog kapcsolódni egy, melynek címe The Mongol Empire lesz. Továbbá kap egy kampányt a Kijevi Rusz The Rise of Moscow címmel, ami az Orosz Birodalom felemelkedését fogja elmesélni, valamint a franciák The 100 Years War néven, amely a híres százéves háborúba kalauzol el bennünket. Így tehát tartalom lesz a játékban megjelenéskor is, és ez feltehetően csak bővülni fog a megjelenést követő hónapok során.

Továbbá a fejlesztő Relic elérhetővé tette a zárt bétára való jelentkezést, a szerencsések pedig idő előtt játszhatnak a játékkal, és visszajelezhetnek az esetleges problémákkal kapcsolatban. A bétára itt lehet regisztrálni.

Age of Empires IV
Age of Empires IV
Age of Empires IV
Megjelenés: 2021. October 28. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Relic Entertainment, World's Edge
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
odinx avatar
Így, hogy lekicsinyítették a nyilakat, egész pofás lett, már csak az kell, hogy jó sok egységet lehessen csinálni.😃
0
0
0
0
no avatar
Előrendelést megért a részemről, a széria korábbi részeivel a mai napig jól el tudjuk ütni az időt ismerősökkel az eddig látottak alapján pedig a 4. rész is kifejezetten pofás. Dawn of the Dukes-ra is kíváncsi leszek.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Na ezzel majd teszek egy próbát! Ha már semmi említésre méltó RTS nem jön...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció