Lekapcsolják a Magic: Legends szervereit

Szerző: Pafry | 2021. June 30. | hír | 2 hozzászólás

Nem igazán jöttek be a Cryptic számításai a Magic: Legendszel kapcsolatban, ugyanis a minap jelentették be, hogy a jelenleg is béta fázisban lévő játék szervereit véglegesen lekapcsolják, mivel nem volt elég nagy az érdeklődés a program iránt. A játék teljes változata így már sosem jelenhet meg, a bejelentett konzolos változatokkal egyetemben.

A játék alapkoncepciója is egy kissé furcsa és egyedülálló volt, egy Diablo-szerű darálós játékmenetet kívánt összekapcsolni egy gyűjtögető kártyajáték elemeivel, amelyek gyakorlatilag a szöges ellentétei egymásnak. Míg a hack'n'slash játékmenet egy pörgősebb, zsigeribb élményt kínál, addig a kártyázás inkább a nyugodtságról és a lépések megfontolásáról szól, ezt pedig a játékosok sem tudták összeegyeztetni túlzottan.

A szerverek október 31-én állnak majd le hivatalosan, aki pedig pénzt költött a játék béta fázisa során, eddig az időpontig visszakérheti a teljes összeget. A fejlesztők elmondása szerint sokat tanultak a folyamatból, a tudást pedig alkalmazni tudják majd a jövőbeli projektjeiknél.

Magic: Legends
Magic: Legends
Magic: Legends
Megjelenés: 2021. March 23. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Cryptic Studios
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció