Legalább 10 új játékot bejelentenek az idei The Game Awardson

Szerző: xoki | 2018. November 28. | hír | 1 hozzászólás

Körülbelül egy hét és elrajtol a The Game Awards 2018. Kiderült, hogy a show idején rengeteg újdonságra számíthatnak a játékosok.

Geoff Keighley Twitteren árulta el, hogy a rendezvényen legalább 10 új játékot lepleznek, valamint a már meglévő játékokhoz érkező új tartalmakról is kapunk majd információt. Természeten az eddig még meg nem jelent, de ismert címekről szintén hallani fogunk a show idején, és reméljük, mozgás közben is láthatjuk majd őket. Geoff Keighley szerint még a The Game Awards előtt látni fogunk különböző teasereket is, hogy mire számíthatunk.

A The Game Awards hivatalos Twitter fiókja, illetve Geoff Keighley már utalgattak egy eddig ismeretlen címre, amely nagy valószínűséggel egy új Alien-játék lesz. Lehetséges, hogy ez lesz majd a FoxNext Games új lövöldéje, amely a legújabb információk alapján az Alien: Blackout címet fogja kapni.

A The Game Awards december 6-án élőben követhető lesz, szavazataitokat leadhatjátok a hivatalos oldalon, vagy a The Game Awards Discord szerverén.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Másért úgy sem érdemes nézni ezt a téli E3-at díjkiosztót.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció