Leállnak a Hyper Scape szerverei

Szerző: xoki | 2022. January 28. | hír | 3 hozzászólás

2020-ban Hyper Scape című játékával a Ubisoft is megpróbált betörni a battle royale műfajba. A kezdeti siker és népszerűség ellenére a fejlesztőknek sajnos nem sikerült hosszú távon is megtartani a játékosokat, emiatt most, 18 hónappal később a Ubisoft úgy döntött, leállítja a szervereket.

Egy sikeres bétával, rajttal és három szezonnyi megjelenés utáni tartalommal később, április 28-án végleg leállnak a Hyper Scape szerverei. Tehát az említett naptól a játék elérhetetlenné válik, illetve a konzolos és PC-s áruházakból is eltávolítják azt.

A Ubisoft egy hivatalos blogbejegyzésben köszönte meg a játékosoknak a támogatást, és kijelentették, hogy a játékkal szerzett kulcsfontosságú tanulságokat mindenképpen felhasználják majd a jövőbeli projektjeiknél. A kiadó sajnos elég szűkszavú volt, és egyáltalán nem részletezték a leállás pontos okát, de szinte biztosan a megcsappant aktív játékosszám miatt kényszerülhettek erre a nehéz döntésre.

Hyper Scape
Hyper Scape
Hyper Scape
Megjelenés: 2020. August 11. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
én inkább azon lepődtem meg hogy eddig húzta
2
0
0
0
David134 avatar
Nem meglepő, amilyen fun volt a koncepció, annyira nagyot hasalt élesben a játék. Akár egyedül, akár barátokkal, egy frusztráló kaotikus kapkodós katyvasz volt. Csodálom hogy idáig kihúzta
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Volt valaki aki hosszabb jövőt jósolt neki? :D
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció