League of Legends MMO-t készít a Riot Games

Szerző: xoki | 2020. December 20. | hír | 16 hozzászólás

A Riot Games új embereket keres egy új projekthez, amelyről kiderült, hogy egy League of Legends Runeterra univerzumában játszódó MMO.

Greg Street a League univerzumának kialakításában segédkezett, amelyre tweetje alapján most szüksége is lesz. Új munkája egy masszív játékhoz kapcsolódik, amelyet sok rajongó és a Riot Games tagjai is régóta szeretnének, ha elkészülhetne. A hozzászólók egyike rákérdezett, hogy MMO-ról van-e szó, amelyre egy elég egyértelmű igent kaptunk. Mivel ez nem igazán ért fel egy hivatalos bejelentéssel, a PC Gamer felvette a kapcsolatot a céggel, akik megerősítették, hogy tényleg egy League of Legends MMORPG-t készítenek.

Egyelőre még a megfelelő embereket keresik a projekthez, szóval sajnos egy jó ideig még biztosan nem számíthatunk rá. Sok minden adott már, de ettől függetlenül egy ilyen játék létrehozása egy komoly és időigényes folyamat.

League of Legends
League of Legends
League of Legends
Megjelenés: 2009. October 27. (PC)
Műfaj: MOBA
Fejlesztő: Riot Games
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Kérdés, hogy ki tudnak-e lépni a moba perspektívából vagy sem. Ha nem, akkor szerintem max egy Albion online szintűt hoznak össze, rátesznek egy lol plecsnit és veszi is a nép...
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@Palanova: Már most kiléptek a moba stílusból. FPS: Valorant, Kártyajáték: Legends of runeterra, Single player: Ruined king ( még fejlesztés alatt). Szerintem ezek is elég jól sikerültek. Mobil játéknak is ott a Wild Rift ami igaz, hogy a LoLon alapul de más platform. Meg lolon belül van a Team fight tactics, ami olyan mint az auto chess, azt is rengetegen szeretik. Megvárják amíg egy egy stílusban kiforrják magukat a játékok aztén csinálnak belőle egy buffolt verziót. A lore szerintem mindig is erősségük volt, ezért nem félek attól se, hogy gyenge lenne egy MMO-ban. Ha nem lesz pay to win akkor szetintem nem fogunk csalódni benne. Persze ez magán vélemény de én pozitívan állok a dologhoz és várom a játékot.
0
0
0
0
no avatar
@Yuumi: Egy kártyajáték nem mmorpg alap, ahogy egy aréna/hero shooter sem. A Ruined king nézete is inkább mobás semmint mmorpg, de igen, majd meglátjuk mit alkotnak.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Nem azt mondom, hogy MMO alap játékokat csináltak, hanem hogy több stílusban is megállták a helyüket.
Egyébként ez alapján az intró lapján inkább hasonlít ez is egy MMO-ra mint MOBA-ra:
0
0
0
0
no avatar
@Yuumi: Én is láttam ezt és az oldalnézetes felállós harc nálam a régesrégi flash játékokat és a korai final fantasy-kat idézi, amik mindennek elmondhatók csak nem mmorpg-nek.
A labirintusosdi meg szerintem majdhogynem moba nézet csak el van forgatva.

Nem tudom kinek mi az mmorgp, de nálam a 3d, szabadon bejárható nagy terület és real time harc az alap.
És nem izometrikus nézetű kb böngészőben játszható cucc, vagy olyan sikátorszimulátorok (mint pl a Neverwinter féle melléfogás) mint a videóban is látszik hogy max egy irányba mehet a nagy labirintusban...

Ezért mondtam hogy ha nem tudnak kilépni a moba nézetből és átmenni full 3D-be és hatalmas területekre, akkor szerintem max az albion online-nak állítanak konkurenciát ami már a megjelenéskor erősen vágta a fát saját maga alatt:
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Nekem a metin 2-s dungeonokat juttatta eszembe, arra gondoltam, de ebben igazad van, hogy open world játékot még nem csináltak.
0
0
0
0
Torrettos avatar
@Palanova: Pay to win legalább biztos nem lesz, egyik játékuk se az hála istennek. A valorant 3d game, igaz fps nézet de tök jók az animációk, szerintem nem lesz problémájuk egy mmo-val sem.
0
0
0
0
AvraKriu avatar
@Palanova: A Blizzard is stratégiai játékból fejlesztette ki az mmo-ját, röviden szólva ebből a nézőpontból végülis megvan minden esélyük egy jó játék összedobására.
0
0
0
0
no avatar
@AvraKriu: Na ja, de ugye az első verziója a WoW-nak kb egy Warcraft 3 motorra épülő valami volt és ami sikerült a blizznek 2005-ben nem biztos hogy most sikerül másnak. Ezért írtam:
Kérdés, hogy ki tudnak-e lépni a moba perspektívából vagy sem. Ha nem, akkor szerintem max egy Albion online szintűt hoznak össze, rátesznek egy lol plecsnit és veszi is a nép...
0
0
0
0
AvraKriu avatar
@Palanova: Jah, olvastam 😀
0
0
0
0
Koala007 avatar
Még miket fognak ezek készíteni? Kocsis játékokat is? Uralni akarja a ritó gémsz az egész játék piacot?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Koala007: Eddig mind ingyen volt és mind jó volt. Oké most csinálnak single player játékot, ami fizetős, de ott nincs sok értelme a kozmetikának / mikrotranzakcióknak amiből fenntarthatnák. Nem kötelező az ő játékaikkal játszani, de ha bővül a piac egy színvonalas játékkal az sose ártott a játékosoknak. Legfeljebb már fejlesztőket is jobb játékok készítésére késztet.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Valaki végre letaszíthatná a wow ot a trónról így majd 16 év után... na nem azért mert nem szeretem a wow-ot, a mai napig az egyik legjobb játéknak tartom (de többször írtam már ezt más topicokban) csak már szívesen látnék egy jó mmo-t ami ha nem is azt a szintet de megütne egy hasonlót mint a wow! Kíváncsi leszek rá éa remélem nem sietve adják ki, csinálják meg rendesen! Azt sem bánnám ha lopnának a wow tól (persze a blizz valszeg nem csipázná. .) De mint tudjuk jótól lopni nem bűn a játékvilágban. 😉 várom a további fejleményeket,de egyhamar ezzel nem kell még játszani sztem.
0
0
0
0
💬 2
YoRHa 2B avatar
@bukta2: Hát én 12 év után hagytam ott a wow ot, 1 évig semmi aztán azóta 2 év BDO, de elvagyok vele 😃
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Az a baj, hogy egyik új mmorpg sem rendelkezik annyi tartalommal, mint az aktuális wow kieg, amit a blizz kalapált össze két év alatt adhoc ötletelésből.
És akkor még nem beszéltünk a többi 7-8 kiegről amik egyenként tartalmasabbak mint egy-egy közepesen hosszú AAA cím.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció