Last Oasis: jövőre csúszik a korai hozzáférésű verzió

Szerző: xoki | 2019. September 27. | hír | 1 hozzászólás

A Last Oasis egy nagy, dinamikus világgal rendelkező MMO lesz, amelyet már sokan várnak, hiszen rengeteg potenciál lakozik benne. A játék eredetileg idén nyáron jelent volna meg korai hozzáférésű stádiumban, amelyet aztán októberre halasztottak. Sajnos ez a kis extra idő nem volt elég, ezért a Donkey Crew úgy döntött, ismét elhalasztja a játékot.

A stúdió elárulta, hogy a béta tesztek során összegyűjtött visszajelzések alapján a Last Oasis minősége még nem érte el azt a szintet, amelyet szeretnének. Azt hitték, egy hónap elég lesz rá, de sajnos sokkal több időre lesz szükségük a tökéletesítgetéséhez. A Donkey Crew próbál mindenből egy kicsit többet belepakolni a játékba, és ennek köszönhetően jövőre már több end-game tartalom várja a PvE és PvP játékosokat egyaránt, illetve több játékmechanika is átesik majd kisebb-nagyobb változtatáson.

A korai hozzáférésű verzió most már 2020 elején várható.

Last Oasis
Last Oasis
Last Oasis
Megjelenés: 2020. March 26. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, Túlélő, MMO
Fejlesztő: Donkey Crew
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TeMeRolEee avatar
Jól teszik, hogy elhalasztják, inkább legyen egy, már kellően optimalizált, bugmentes játék kiadva, mintsem kövessék sok játéknál tapasztalt dolgokat. ("Brutál rosszul optimalizált, rengeteg crash és társai" féle játékokra gondolok itt.)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció