Különleges Xbox-kontroller és headset érkezik az Xbox 20. évfordulójára

Szerző: xoki | 2021. October 08. | hír | 1 hozzászólás

A 2021-es év meglehetősen különleges az Xbox számára, hiszen a Microsoft első konzolja idén, november 15-én lesz 20 éves. A Best Buy véletlenül leleplezte a nagy napra szánt egyedi kontrollert, ezzel felborítva a Microsoft stratégiáját, aki kisebb-nagyobb részletek feltárásával akarta megmutatni az új eszközeit.

A leírás szerint az eszközt a múltbéli stílusok és innovációk inspirálták, és ez a 20. évfordulóra szánt, speciális vezeték nélküli Xbox-kontroller az elmúlt 20 év legjobbját nyújtja majd a felhasználóknak. Valószínűleg a kiszivárgott információk miatt a mai napon a Microsoft hivatalosan is bejelentette az említett kontrollert, illetve egy headsetet is.

A vezeték nélküli Xbox-kontroller – 20th Anniversary Special Edition és az Xbox sztereó headset – 20th Anniversary Special Edition november 15-étől lesz kapható, de akár már most is előrendelhetitek azokat. Ezenfelül pedig az Xbox Gear Shop is kibővült néhány extra cuccal, melyeket a 20. évfordulós kontrollereken található gömb alakú Xbox gomb inspirált.

A speciális kontroller az alábbiakkal kompatibilis: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10, Android és iOS. A headset pedig Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One konzolokkal, illetve Windows 10-es PC-kkel egy 3,5 mm-es aljzattal használható.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció