Különálló kviddics játékot jelentett be a Warner Bros. Games

Szerző: xoki | 2023. April 18. | hír | 15 hozzászólás

A Hogwarts Legacyból sajnos kimaradt a kviddics, de mint kiderült, egy másik Harry Potter-játék is készül, amely pontosan a játékmód hiánya miatt keletkezett űrt fogja betölteni.

A Harry Potter: Quidditch Champions egy kompetitív multiplayer játék lesz, amely értelemszerűen a Harry Potter világának legnépszerűbb sportjára fog fókuszálni. Az Unbroken Studios berkein belül készülő játékon állítólag már több éve dolgoznak, és nincs kizárva, hogy azért hagyták ki a Hogwarts Legacyból, hogy a szóban forgó cím is reflektorfénybe kerülhessen.

A Harry Potter: Quidditch Champions első ízelítője alapján rajzfilmesebb grafikára számíthatunk, miközben a Hogwarts Legacy inkább a realisztikusabb látványt helyezte előtérbe.

Még ebben hónapban sort kerítenek az első zárt bétatesztekre, és ha ti is részt szeretnétek venni benne, akkor ezen az oldalon regisztrálhattok a várólistára, de a bejutás sajnos nem garantált.

no cover
no cover
Harry Potter: Quidditch Champions
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció
Fejlesztő: Unbroken Studios
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zollee avatar
Én Kíváncsi vagyok milyen lesz.

Másrészről meg igen "okos" döntés volt a warnertől, Egy különálló kompetitív játékot létrehozni amely egy szinte mindenki által ismert játékról szól, és így ezzel azt is megspórolták hogy online featurét implementálják a Hogwarts Legacyba. Meg szerintem így egszerűbb csak felugrani pár meccs erejére.

Gondolom mikró tranzakció az lesz benne.
0
0
0
0
RigbyTheMad avatar
Jöjjön is, mert minden korosztály játszhat vele. Nem úgy mint a legtöbb alja játékkal, ami tele van szarral, és a nőket semmibe veszik benne. (ilyenkor a nőket nem is értem mondjuk, hogy ilyen alja CP vel minek is játszanak?!, Meg azokat a "férfiakat" akiknek van családja főleg lány gyermeke... De nem csak a CP az egyetlen ilyen.) Nem tudom miért zavarja az embereket. Így is-úgy is megveszik külföldön, (de MO-n is) mivel ilyen fajta játék nincsen. Elég jó szórakozást nyújthatna. Végre tud vele a család a gyerekekkel is játszani. 😇


((Nemtől, fajtól, életkortól függetlenül lehetne vele játszani))
1
0
0
3
💬 3
no avatar
@RigbyTheMad: Csak én nem értem mi a játékkal a baj?
0
0
0
0
Ayistion avatar
@RigbyTheMad: Ez egy gamingel foglalkozó oldal, ahova az emberek azért járnak fel hogy be tudják írni kommentbe azt hogy "menne?", és azért hogy megosszák tapasztalataikat, élményeiket egy játékról. Ne itt politikailag korrektkedj kérlek, mert ez nem az a platform. Senkit nem érdekel mi van egy játékban, ha jó a játék akkor jó. Pont. Max a hópihéket érdekli.
0
0
0
0
no avatar
@RigbyTheMad: A CP mögötti fejlesztők sokkal elfogadóbbak, a HP világát pedig egy keresztény tranfszób írta, RigbyTheHypocrite.

Rekt ¯\_(ツ)_/¯
0
0
1
0
cabus26 avatar
Hova már az ennyi semmirevaló,szemét játék már?
1
0
0
3
💬 1
Torba10 avatar
@cabus26: Azt ugye tudod, hogy ezek nem valami helyett készülnek hanem csak úgy? Mit hisztizel? Rosszabb lesz neked az életed attól, hogy elkészül? Mi a többi szemét játék amire gondolsz?
0
0
0
0
kovb677 avatar
Ezt miért kell külön rakni??? Miér nem implementálják játékba? Vagy haszonszerzés ?
2
0
0
0
rydempz avatar
Nehéz lett volna Hogwartshoz DLCbe kiadni,muszáj független játékként lefejleszteni...
0
0
0
0
💬 6
santakigyo avatar
@rydempz: Hát lesz aki pénzt ad érte.
A DLC vagy alapból a játékba beleèpitve nem nem hoz bevételt, így meg.....
1
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@santakigyo: Pontosan epp ez volt a celjuk, ok tisztaba voltak azzal hogy nagyot fog aratni a HL es igy ok most probalnak minnel tobb emberbol penzt kicsikarni, ennyit tudnak 2023-ban a jatek keszitok es a cegeik , de ezzel is csak ideig oraig fog a nep jatszani, mert mindig vissza fognak menni a nagyobb cimekhez mint a Call of duty, a warzone, pubg, destiny 2, fortnite es tarsaik en nem igerek ennek a game-nek nagy jovot, de cafoljatok meg ha netalan tevedek .
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@NemAzaSrac: Nem hosszú tavra terveznek ezzel.
Ezert is kellett volna beletakni mert akkor többen visszatérnének a játékhoz. A kis plusz penz reményében feláldozzák ezeket is. Meg akkor jobban kellett volna optimalizalni lehet. Ha ezt igy megcsinaljak. Eleg sok a jatekos ahoz hogy szarul optimalizaljak. De látom mese karakteres grafika lesz. Amit tikpakk össze dobnak..
0
0
0
0
no avatar
@rydempz: Máshogy látom. Nyilván a pénz játszotta a főszerepet a döntésben, de van előnye. Mi van, ha valakit nem érdekel a kviddics? Akkor nincs rákényszerítve, hogy játsszon vele. Én pl. a Witcher 3-ban sem játszottam a gwenttel, csak azt az egy muszáj játékot.
0
0
0
0
no avatar
@Scyllarus: Lehetőségként nem pedig kötelező elemként kell beletenni 😁
0
0
0
0
no avatar
@Csakos10: Igen, mondjuk felkérik, és nemet mond, mert mondjuk a tanulásra koncentrálna inkább. Adjuk el az ötletet :)
De ha mondjuk valakit tényleg érdekel, akkor az a 3 meccs/évad kevés lenne a játékban.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció