Különálló játékként is játszható lesz a Doom Eternal DLC-je

Szerző: xoki | 2020. August 30. | hír | 30 hozzászólás

A Doom Eternal márciusban jelent meg, amelyet azóta rengetegen végigjátszottak, érthetően ezek a játékosok már alig várják, hogy megjelenjen az első DLC. Az idei Gamescom Opening Night Live során szerencsére kiderült, mikor is érkezik a The Ancient Gods: Part One, de ezenkívül egy érdekes információról is lerántották a leplet.

A Doom Eternal kiegészítője október 20-án válik majd elérhetővé, és úgy tűnik, a fejlesztők kemény munkájának köszönhetően a vártnál sokkal terjedelmesebb DLC-ről van szó, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Ezt bizonyítja Marty Stratton, a játék vezető producere által közölt információ, mely szerint a DLC azok számára is elérhető lesz, akik nem vásárolták meg az alapjátékot. Amennyiben pedig korábban beszereztétek azt, de esetleg még nem fejeztétek be a fő kampányt, akkor is minden gond nélkül szembeszállhattok majd az új ellenségekkel.

A Year One Pass 30 euróba kerül, és mindkét DLC-t tartalmazza majd, miközben a The Ancient Gods: Part One különálló ára 20 euró lesz.

DOOM Eternal
DOOM Eternal
DOOM Eternal
Megjelenés: 2020. March 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: id Software
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Ide is megérte belépni ma 😂
Hajrá csak hajrá. A DLC meg külön öröm, nem is tudtam, hogy jönni fog hozzá. És ahogy nézem part 1....gondolom lesz akkor több is.
0
0
0
0
Xsite avatar
Nincs baj a torrenttel. Én is leszedtem és kb 4 óra után meg is untam. Nem az én világom. Ennyi idő után már pénzt sem nagyon lehet visszakérni, szóval nekem sok pénzt spórolt a torrent. 😃
0
0
0
0
matany001 avatar
Jöhet minden mennyiségbe! Ideje újra gyepálni pár Maraudert. Csak is brutál fokozaton. 😎
0
0
0
0
Maros avatar
Gondolom akkor különálló tört verziója is lesz mivel az alapjátékhoz nem rakhatják hozzá. 😎
0
0
0
0
💬 16
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Az Eternal jó játék lett ha trainert bekapcsolom! 😂
0
0
0
0
zoligaby avatar
@Maros: Erre nem lennék ennyire büszke... -.-"
0
0
0
0
Maros avatar
@zoligaby: Egy szóval nem írtam, hogy büszke vagyok rá, de nem is tagadom!
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
A játék egyik fő része a kihívás/végletek keresése stb. A trainer totálisan lerombolja az élményt ennél a címnél szerintem.
0
0
0
0
Maros avatar
A Doom nem 100%-ban az én stílusom. Egy darabig trainer nélkül vittem, de aztán egy kicsit besokalltam és könnyítettem magamon. 😃 Ezek az ugra bugrálások fel-alá nekem annyira nem jönnek be, úgyhogy inkább átrpültem rajtuk. 😆
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Egy az, nem neked írtam, a másik meg semmi közöd hozzá! Ezt flatinak írtam, mert párbeszédet kezdtünk az meg, hogy téged érdekel e vagy nem az engem hidegen hagy! Akkor ennyi erőből te meg lehetsz Liptik 3.0 mert olyanokba ütöd az orrodat amihez semmi közöd!
Amúgy meg nem tudom, hogy soknak mi a baja Liptikkel, értelmesebb mint itt sokan mások, még egyszer sem láttam, hogy beszólt vagy ártott volna itt valakinek!!!!!
0
0
0
0
zoligaby avatar
@Maros: Én tiszteleben tartom azt, hogy ez nem teljesen a Te stilusod, nincs ezzel a égvilágon semmi baj, ahogy azzal sem, hogy Te trainerrel, vagy csalásokkal oldottad meg. De tiszteletteljesen mondom, ez egy fórum, ahol mindenki hozzászólhat mindenhez, amihez csak kedve van. Párbeszédre ott az üzenet. Felesleges ezeken vitázni, kinek a pap, kinek a papné 😉
0
0
0
0
Maros avatar
@zoligaby: Jó az egy dolog, hogy ez egy fórum de én sem szoktam beleszólni mások beszédjébe, főleg úgy hogy sértegessem! Itt látszik, hogy kibe mennyi pofátlanság szorult! Ezt most nem rád értem!
0
0
0
0
zoligaby avatar
@Maros: Persze, gondoltam, mert Én nem szóltam bele és végképp nem sértegettem senkit. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Én nem kértelek meg, hogy olvasgasd a hozzászólásaimat! Mint már írtam semmi közöd hozzá, hogy miket írogatok ki! Arról meg, hogy te pofátlanul szemtelen minden lében kanál alak vagy nem én tehetek! TESSÉK MOST REPORTOLJ!!!!!!!!!
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Te kezdtél el pattogni, meg személyeskedni! Te akadtál belém, és nem én tebeléd! Azt hiszed, hogy te vagy a Jani aki itt megmondja?! Mert akkor tévedésben vagy! De most komolyan ennyire unatkozol, nincs más dolgod? Vagy netán túl vagy pihenve, hogy ennyi energiát fektetsz a kötekedésbe? Elkezdesz nekem itt ízetlenkedni, holott senki nem kérdezett és még neked áll feljebb?! Nem a Mónika Show-ban vagy! Egy kicsit moderáld már magad, és tartsd tiszteletben mások döntését és szokásait! Hogy ki mit írhat ki, azt bízd a moderátorokra meg az oldal vezetőre, mert neked jogod tudtommal nincs hozzá, ha nekik nem tetszik valami akkor úgy is jelzik, és törlik!!!
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Nem hirdetettem, csak épp megoszottam az illetővel. Nekem is van sokminden ami nem tetszik az oldalon, meg nem is való az adott témakörbe, de nem állok belé, és inkább tovább tekerek. Nem vagyok megsértődve, de számomra ez már fárasztó. Amúgy ez a 4. játék amiben kiírtam.
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Erre mondják, hogy mindenkinek más a játékízlése. 😃
0
0
0
0
no avatar
Ne is mondd, autópályás kocsikázásoknál már ronggyá hallgattam a Doom-os OST-ket 😎😂
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Ennyire erőszakosan nem szoktam előzni, de azért megadom a módját általában 😆
0
0
0
0
zoligaby avatar
Pontosan. pl. Én közepesen egyszer sem haltam meg benne, Nightmare-en egész jó. Nehéz, mert nehéz, de ha Trainert vagy cheat-et használnék, semmi siker élmény nem lenne, ha pl 25-ődik próbálkozásra sikerül valami 😀
0
0
0
0
no avatar
Várós nagyon, az Eternal is adta akár csak a 2016-os 😎
0
0
0
0
💬 2
zoligaby avatar
@LordSzalko: sosem bánom meg a Deluxe Edition vásárlását 😃 😃 😃
0
0
0
0
WeKing avatar
Persze, hogy kell a végére az a dupla Marauder (mintha egy nem lenne elég), hogy a rák egye ki a gyomrukat! 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció