Különálló Gwent kártyajáték jelenhet meg

Szerző: xoki | 2016. June 09. | hír | 1 hozzászólás

Minden arra utal, hogy a sikeres The Witcher 3 után, amelyből több mint 10 millió példányt szállítottak le, egy különálló Gwent játékot szeretne készíteni a CD Projekt Red.

Amikor a CD Projekt bejelentette, hogy egy Hearthstone stílusú játékot fog a The Witcher 3: Wild Hunt tartalmazni, olyan gondolatok merültek fel sokakban, hogy ez is biztosan csak egy gyorsan felejthető egyszerű kis játék lesz, mint például a kocka póker esetében. Nem így lett. A kártyajáték nagy népszerűségnek örvend, rengeteget el lehet időzni vele.

A Neardleaks felfigyelt arra, hogy levédették a Gwent és a Gwent: The Witcher Card Game márkanevet, ráadásul az utóbbihoz egy logó is tartozik. Ha mindez igaznak bizonyul, igazából nem lesz nagy meglepetés, mivel az ilyen stílusú kártyajátékok nagy sikernek örvendenek. A Bethesda szintén dolgozik egy ilyen Elder Scrollson alapuló játékon.

A Gwent: The Witcher Card Game lehet az egyik játék, amelyet a CD Projekt Red az E3 sajtókonferenciáján bemutat, de azért ne feledkezzünk el arról, hogy a lengyel stúdió fejleszti a Cyberpunk 2077-et és még két bejelentetlen címet.

GWENT: The Witcher Card Game
GWENT: The Witcher Card Game
GWENT: The Witcher Card Game
Megjelenés: 2018. October 23. (PC)
Műfaj: Kártyajáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció