Középkorban játszódó játékot készíthet a Rockstar

Szerző: xoki | 2019. November 26. | hír | 37 hozzászólás

Miután megjelent a Red Dead Redemption 2 PC-s verziója, azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon mi lesz a Rockstar következő nagy projektje. Nincs kizárva, hogy hamarosan bejelentik a következő GTA-t, de a legfrissebb információk arról árulkodnak, hogy egy teljesen új játékot készítenek.

A legújabb pletykák alapján a Rockstar Games a GTA 6 helyett állítólag egy teljesen új projekten dolgozik, de persze az sincs kizárva, hogy nem csak egy címen folyik jelenleg a munka. A pletykát egy, azóta már átszerkesztett LinkedIn bejegyzés indította el, amelyet Pawas Saxena tett közzé. Az említett bejegyzés a Project Medieval visszatérése utalt, amelyről korábban azt hangoztatták, hogy a Rockstar félretette, viszont most ismét elővették, és jelenleg is fejlesztés alatt áll. Ezenfelül Redditen szintén felbukkant ezzel kapcsolatban néhány információ. Mindkét forrás alapján úgy tűnik, a Rockstar Games a középkori Európába kalauzol el bennünket a következő játékában.

A Grand Theft Auto 6 mellett a Bully 2 is szóba került már, viszont előbbi esetében maga Trevor, vagyis Steven Ogg is utalt már arra, hogy hamarosan érkezik a GTA 6. Bárhogy is legyen, a következő játékuk valószínűleg a következő generációs konzolokra is elérhetővé válik, tehát még biztosan odébb lesz a megjelenés.

Hozzászólások: 37
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Mondjuk a GTA 5 story DLC-k is jöhetnének. Valahogy nem jönnek az ígért single player contentek
0
0
0
0
💬 5
csuz-li avatar
@SuperPuma: Ígértek ilyet?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@csuz-li: Itt megfogtál. Tutira nem mondták soha. Említették, hogy tervben van az is az online bővítések mellett. Talán még egy gépigényes cikkben is benn volt.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@SuperPuma: Azt simán kinézem belőlük, hogy kellően félreérthetően kommunikáltak... 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@csuz-li: Mindenesetre én tényleg vártam, mert az alapjáték rettentő üres tulajdonképp.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@SuperPuma: Jogos. Én egyszer kijátszottam, de azóta sem volt hozzá kedvem. Az AC odyssey például még mindig kap új tartalmat, így érdemes vele újra és újra egy kört tenni.
Viszont a GTA nem így tartja meg az embereket, hanem az online-al. Ott folyamatosan van új tartalom, így folyamatosan termeli a pénzt. Nem hanyagolták el, gondozzák rendesen.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Üzleti szempontból ennek több értelme van, mint a GTA 6-nak, vagy bármi másnak.
A GTA V a mai napig egy arany tojást tojó tyúk. a GTA online-t nem szívesen ütik ki, mivel a mai napig termeli a pénzt, ráadásul az idő előrehaladtával sem fáradt el ebből a szempontból. Nem igazán csökkennek a bevételeik abból a játékból. Ezért húzzák, halogatják a 6 megjelenését.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
Esetleg az Agent-el kezdhetnének valamit, ígéretesnek tűnt 😃
0
0
0
0
Default avatar
Bármelyik is lesz jó lesz de az biztos hogy nem lesz előrendelve.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Lehet egy GTA-s alapokon nyugvó játéksorozat lesz.
0
0
0
0
no avatar
Filmbe se szeretem , játékban még jobban utálom azt a kort .
0
0
0
0
💬 3
Apor avatar
@Dpoci: És a kingdomkám ?

Az egész pofás játék lett ! Igaz, rossz fiúkat alakítunk a játékban, de valami hihetetlen érzést tud nyújtani az, hogy Henry, a főhős "nagyobb spíler", mint a gonosz kumánok, hiszen, titkon felsőfokú papírja van magyar nyelvből; ráadásul a 21. századi magyar szlenget is érti (persze akkor, mikor magyarként játszod a játékot 😆 - és megtudod elsőre, hol van a kincs elrejtve a patak parton).
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Apor: Vagy tudod mikor kell futni, vagy különben megölnek amikor bemész a kumán táborba 😀
0
0
0
0
Apor avatar
@Warlordcommander: Igen 😆
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Ez ugye egy rossz vicc? Már mióta vár mindenki egy új GTA-t, lassan ez lesz az új Half Life 3 ha belegondoltok... Főleg a Half Life Alyx bejelentése után lol
0
0
0
0
💬 4
vyne avatar
@Rocky12: Koszond meg a sok hopihenek es trumpnak, hogy nem jon meg mindig a 6. Resz. Valahol olvastam, hogy addig nem is tervezik amig trump az elnok.
[LINK]
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@vyne: Hát ez f@sza.. Ebbe is bele kell keverni a politikát, engem ez elszomorít.
0
0
0
0
susguy avatar
@Rocky12: Sajnos muricában ma már fingani nem lehet anélkül hogy triggerelnél valakit egy 10km-es körzetben, és pont az amcsik adják a bevétel túlnyomó részét. Az más kérdés hogy engendi az ilyeneknek ugyanolyan kártékony, és hogy ennek amúgy sem lenne akkora befolyása a bevételre hogy csak ezért ne legyen egy új rész.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Azért a Manhunt csak elkészült. Max rádobnak egy masszív 21-30+os karikát és hajrá. Az is jó PR fogás hogy a "18+ AO" már nem elég kemény a következő játékukhoz 😃

Különben is valamikor a Rockstar volt az a cég amely egy adott korosztálynak készítette a játékait és nem a legfiatalabbaknak. Persze mióta a legfiatalabb is megveszi az aktuális iPhone-t, ezt a tendenciát a Rockstar is elhagyta, de szerintem a GTA 3 és Vice City környékén még tartották magukat ehhez.
0
0
0
0
no avatar
GTA 6-nak jobban örülnék, avagy Bully 2.
0
0
0
0
bitpork avatar
Már unalmasak a kardozós-b@szós játékok. Legalább lézerkard lenne v lézerpisztoly.
0
0
0
0
💬 6
Neuralink_2022 avatar
@bitpork: Nem lézerkard... Fénykard!
0
0
0
0
bitpork avatar
@Neuralink_2022: Az én generációm még lézerkardozott.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
@bitpork: Egy generáció vagyunk 😃 de a lightsaber régen is fénykard volt és a fegyverek meg sugárvető.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@Neuralink_2022: Ugyanolyan fszság mind a kettő 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@bitpork: arra ott a star wars game, de nem jön be 😃
0
0
0
0
bitpork avatar
@19ati93: Spec nekem sem ebben a formában de még mindig izgalmasabbnak találom mint a lóháton hátra nyilazást. Kipróbáltam a fallen ordert: gyk egy free style jamakasi játék kis kardozással megdobva.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Bízom a Rockstarba.Eléggé jó dolgokat tudnak kitalálni,merészek.
0
0
0
0
csupaki avatar
Tuningolt szekerek, lézer kard, vár álott most kőhalom, Opressor MK katapult, NPC witch b*tches, Brucie juice, kenyér lopás.
0
0
0
0
Apor avatar
Gran Theft Vatican
0
0
0
0
💬 6
Andris18 avatar
@Apor: Valamiért ezen nagyot röhögtem, köszi! 😂
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Gran Theft Camelot
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: Ez is jó! 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció