Közeledik a hivatalos Star Wars-nap, rengeteg akció várható

Szerző: Pafry | 2021. May 01. | hír | 9 hozzászólás

Május 4-én tartják világszerte a nemzetközi Star Wars-napot, ez pedig azt eredményezi, hogy a kiadók rengeteg SW tematikájú akcióval és tartalommal kedveskednek a játékosoknak. Ilyenkor lehet érdemes beszerezni több nagyszerűen sikerült darabot azoknak, akiknek esetleg eddig kimaradt volna az életéből.

Az egyik ilyen akcióra már fény derült, ugyanis április 30-tól kezdve, egészen május 11-ig az elmúlt 3-4 év legnagyobb Star Wars-játékait: a Star Wars: Squadronst, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, valamint a Battlefront 2-t egy nagy csomag keretében húzhatjuk be, ráadásul 50% kedvezménnyel. Utóbbi, a Battlefront 2 önmagában 75% kedvezménnyel vásárolható meg. A Star Wars Jedi: Fallen Ordernek egyébként hamarosan érkezik a next-gen verziója az új konzolokra, amelyet az alapjáték birtokosai ingyen letölthetnek majd.

Emellett a régebbi Star Wars-játékokról sem feledkeztek meg. A Knights of the Old Republic például szintén 50% kedvezménnyel lesz beszerezhető Androidra, valamint iOS-re egyaránt. A The Old Republic MMORPG játékosai pedig a játékba belépve egy ingyenes droidot, az M4-Y10 névre hallgató petet kapják meg, amennyiben május 4. és 11. között jelentkeznek be a fiókjukba.

A további akciókról a Star Wars hivatalos blogján értesülhettek.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pcboy avatar
Nagyon akciósan adják az új battlefront 1-et. Valak itud multizni azon? sokkal jobb mint a kettő még ha nincs is annyi mindne benne. Nosztalgikus. csak régi star wars elemek vannak benne. Valahányszor felmegyek csak gondolkozik a csatlakozásnál. Szerintem nem élnek a multi szerverek vagy csak késő este lenne annyi ember fent hogy valakivel összedobjon??
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Akkor már retrozunk egyet a Dark Forces II-vel
0
0
0
0
tadam00 avatar
Az epic, hogyhogy nem ad legalább egy ingyen SW játékot az alkalomból? Batman nap-ont egy egész pakot adott.
0
0
0
0
💬 6
five-0 avatar
@tadam00: Anyák napján is adhatnának egy MILF-et ingyen! 😂
0
0
0
0
Apor avatar
@five-0: + 1000

😆 😆 😆 😆

Alig használt 38 éves feleségem cserélném két 19 évesre.

😆 😆 😆 😆
0
0
0
0
five-0 avatar
@Apor:
két 19 évesre.

Sajnos azzal nem szolgálhatok. 😆
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Sérülésmentes, újszerű, megkímélt állapotban, garázsban tartott, keveset futott, nem dohányzó, nyugdíjas vidéki első tulajdonos orvostól, szerviz könyv vezetve?
0
0
0
0
Apor avatar
@Palanova: + 2000

😆 😃
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@tadam00: Köze lehet ahhoz a tényhez hogy dollármilliókat buknak az ingyenes mézesmadzag stratégiájuk miatt évente, így most már meg kell húzni a nadrágszíjat ha nem akarnak csődközelbe jutni a store-jukkal a közeljövőben 😂 😊

A legutóbbi hírek alapján egyre kevesebb "nagy" címre lehet számítani, pláne bundle-re.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció