Közelebb lehet az Assassin's Creed Red megjelenése, mint gondolnánk

Szerző: xoki | 2023. July 15. | hír | 7 hozzászólás

Az Assassin's Creed-rajongók már évek óta várnak egy Japánban játszódó részre, a Ubisoft pedig hamarosan teljesíteni is fogja a kívánságukat, ráadásul egy, a játékon dolgozó fejlesztő szerint 2024-ben már bele is vághatunk a keleti kalandba.

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette a Japánban játszódó részt, de a megjelenési dátumról még nem rántották le a leplet, azonban a Ubisoft üzletfejlesztési és márkakapcsolati vezetőjének LinkedIn profilja leleplezhette, hogy körülbelül mikor számíthatunk rá. Egy bejegyzés szerint a Ubisoft jelenleg egy japán partnert keres, aki „2024 legnagyobb kasszasikerének” kiadásában segítene. Ugyebár a Red helyszíne a feudális Japán lesz, így egy kis extra erőfeszítéssel szeretnének további rajongókra szert tenni.

Az Assassin's Creed Codename Red játékmenetét sajnos még nem láthattuk, de amennyiben tényleg 2024 folyamán tervezik kiadni, akkor belátható időn belül biztosan megvillantják.

Az Assassin's Creed Codename Red egyébként a pletykákban szereplő 11, fejlesztés alatt álló címek egyike, és a fenti információ megegyezik azzal is, amelyet korábban az Insider Gaming is lehozott ezzel kapcsolatban.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Fishman avatar
Nem is bánnám ha már tényleg megjelenne 2024-ben, ez az a franchise ami ha rosszul is sikerül valamiért így is kijátszom az adott epizódot :)
0
0
0
0
Zollee avatar
Nem vagyok otthon az Assasins Creed-ben. De van olyan ahol csak női főhőssel lehet játszani, kimondottan a történet szál is ehez igazodna. (nem vagyok benne biztos de asszem van egy ahol lehet választani de ott meg ugyan úgy reagálnak az emberek meg mindenki mintha a férfi karakterrel mennél.
0
0
0
0
💬 5
Ayistion avatar
@Zollee: Többször is elolvastam ezt a kommentet, de még most sem értem.
0
0
0
0
Zollee avatar
@Ayistion: Azért mert szimplán hülyén írtam le, nálam ez előfordul :D

Még kérdőjelet sem raktam így úgy tűnt mintha kijelentettem volna...

Tehát arra lettem volna kíváncsi hogy van -e olyan Assasins Creed Játék, melyben a játszható karakter az nő ?
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Zollee: AC Odyssey főhőse Kassandra, de játszható férfivel is.
AC Valhalla főhőse Eivor, de játszható női karakterrel is.
1
0
0
0
Belchior10 avatar
@Zollee: Odyssey az a rész, ahol tudsz választani.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció