Közel 3 millió példány talált gazdára PC-n a Yakuza-szériából

Szerző: xoki | 2022. január 03. | hír | 5 hozzászólás

Egy vezetői értekezleten a SEGA felfedte, hogy a Yakuza-széria PC-n is remekül teljesít, ugyanis már közel 3 millió példány talált gazdára.

A Yakuza-játékokat a 2019/3 pénzügyi évtől kezdődően juttatja el PC-re a SEGA, és meglehetősen erős eladásokkal büszkélkedhetnek: világszerte 2,8 millió darab kelt el belőle. Bár a széria egyre népszerűbb PC-n is, az újabb részek közül kettő valószínűleg sohasem fog ellátogatni a platformra. Korábban kiderült, hogy Takuya Kimura ügynöksége megtiltotta a kiadónak, hogy PC-re is kiadja a Judgment és a Lost Judgment című részeket.

Mindenesetre mindenképpen jó látni, hogy a SEGA egyre nyitottabb a platform felé, illetve a siker láttán reméljük, a közeljövőben további PC-s portokra is számíthatunk a kiadótól.

Yakuza 6: The Song of Life
Yakuza 6: The Song of Life
Yakuza 6: The Song of Life
Megjelenés: 2021. március 25. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, Japán RPG
Fejlesztő: Ryu Ga Gotoku Studio
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DoggyDog avatar
Szerintem itthon baromi alulértékelt játék, ha az oldalt nézem általában én szóltam hozzá ezekhez a játékokhoz. Pedig sztori szinten az egyik legjobb a játékok között. Nagyon ki van dolgozva az összes rész sztorija. Az a rengeteg csavar a játékokban, amit ugye a Yakuza 6-nál már olyan szintre emeltek, hogy az addigi csavarokhoz képest is megtekerték vagy 1000-rel. Az tény, hogy nem olyan népszerű játék, de aki belekezd csak egy kis türelem kell az elején hozzá, hogy ne tegye félre örökre, mert bizony nem az a típusú játék első játszásra, hogy na nyomom azt jól van...
0
0
0
0
💬 3
hekli96 avatar
@DoggyDog: Alapvetően érdekelne de az a körökre osztott harcrendszer teljesen elvette a kedvem. Szerintem elég sok embernek szintén ez a fő problémája a szériával és ezért van alulértékelve. A Final Fantasy VII Remake is azért lett ekkora siker mert belerakták a real time harcrendszert is. Ha megmaradnak a körökre osztottnál nem nyert volna meg magának ennyi új játékost.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@hekli96: A legújabb csak körökre osztott. A maradék rész az sima TPS
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@hekli96: Ahogy írják csak az új rész körökre osztott, amitől én is féltem a régiek után, de nagyon jól sikerült az is és nem zökkentett ki a játékból. (pedig én sem szeretem a körökre osztott harcrendszert).
0
0
0
0
cabus26 avatar
Nem is csoda,hiszen a legjobb sztori alapú,de nem oldalnézetes v online verekedős játék.
Vannak hibái meg picit olyan,mint a COD,hogy az összes rész szinte hasonló,de a sztori meg a játékélmény teszi jóvá.
1
1
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció