Korhatár-besorolást kapott a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Szerző: xoki | 2021. September 30. | hír | 18 hozzászólás

Már több jel is utalt rá, de úgy tűnik, a Rockstar Games és a Take-Two hamarosan tényleg bejelenti a régebbi Grand Theft Auto-játékok remastereit.

A koreai Játékbesorolási és Játékügyi Igazgatási Bizottság oldalán felbukkant a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, ami egy elég erős jele annak, hogy hamarosan befut a klasszikus GTA címek ráncfelvarrott verzióiból álló csomag. Tehát most már tudjuk, milyen néven érkezik a trilógia, de ezenkívül az oldalon nem található egyéb információ.

Korábban a Take-Two több rajongói projektet is töröltetett, szóval emiatt, illetve a fentiekből kiindulva már szinte biztosan úton van a GTA 3, GTA: San Andreas és GTA: Vice City című részekből álló Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition.

Mivel nem tudni semmit sem erről a projektről, így jelenleg nehéz megmondani, hogy számíthatunk-e bármiféle komolyabb grafikai fejlődésre. Bár mivel remasterekről van szó, így valószínűleg csak HD textúrákat és QoL fejlesztésekre lehet számítani.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Megjelenés: 2021. November 11. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Visszagondolni sem merek, hogy hány órát öltem bele ezekbe a részekbe 😎 Szép emlékek fűznek hozzá, remélem nem rombolják le ezzel az újrakiadással.
0
0
0
0
💬 2
Legendrush27 avatar
@Twist: Vice City 6 végigjátszás . San Andreas minimum 20 felett és rengeteg online még a régi RPG módban . Ahol egy piros körben álltunk órákat, hogy xp-t farmoljunk.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Legendrush27: 2005ben amelyik gép bírta az SA-t, azon fent volt.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Úgy is lehetne mondani, hogy összelopkodták a kontentet a remasterhez. Ha olyan botrányosan gagyi lesz, mint a San Andreas HD kiadása, akkor inkább most kaszálják el az egészet.
3
0
0
1
TikoTime avatar
A három helyett lehetett volna csak egy játékot újra alkotni, még ha nem is 2021es grafikával. Ekkora cégnek ment volna a felújítás. Így bukta.
1
0
0
0
💬 2
foley951 avatar
@TikoTime: Buktának nem mondanám, hisz, ha nem lenne rá igény, akkor nem gyártanák. Jó kis reklám és pénztermelő a későbbi címekhez.
0
0
0
0
TikoTime avatar
@foley951: Részemről értettem, hogy bukta.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Az lesz csak a baj hogy az emberek majd ilyen Resident Evil meg Mafia szintű változásokban fognak reménykedni mert a mai napig nem tudnak sokan különbséget tenni a Remake és a Remaster között. Aztán majd megy a hiszti amikor a Vice City ugyanolyan pixeles lesz Tommy ugyanúgy megfullad egy vödör vízben, és CJ keze is össze lesz ragadva mint egy kis iskolásé technika órán, de legalább mindez most már 4K-ban lesz! 😁
0
0
0
0
💬 1
tivike avatar
@Unstoppable: Jól van az... Te tudod mi a különbség. Én is tudom.
Innen kezdve egy kérdésem van. Mikor tudom elővásárolni?
1
0
0
0
tivike avatar
Jó ott a remaster is. Nem feltétlen kell remake. A vice City nagyon kéne. :) De a San Andreas sem rossz...
0
0
0
0
💬 1
Payphoner avatar
@tivike: Ha a kompatibilitási problémákat kijavítják én már örülők :D pl a vice city-ben hiába állítód az egér érzékenységet nem variálja csak a vízszintest. Meg amúgy a telefonos változatba ha jól emlékszem az "ujjak összeragadása" már ki van javítva. Szerintem egy az egyben a HD-sített telefonváltozatot fogják átporolni. Csak arra meg nemtudom miért kell ilyen sokáig várni. Főleg mivel ha jol emlékszem az első pletykák arról szóltak hogy unreal engine 4-ben fogják megcsinálni. Na ez esetben megértettem volna hogy sok idő elkészíteni
0
0
0
0
bigfooot avatar
Nosztalgia faktor miatt jobban szeretek az adott játékkal az eredeti változaton játszani, de azoknak rohadt jó akik még nem éltek akkor és esetleg emiatt kihagyták ezeket, a 3 és a vice city mai napig a kedvenc, az előbbi a hatalmas újítás miatt, a második pedig a 80as évek beli hangulat miatt
0
0
0
0
Torba10 avatar
Legalább egy olyan szintű változás kéne mint a mafia remastered. Azzal elégedett lennék.
1
0
0
0
💬 1
TRACERHD avatar
@Torba10: Az Remake. Be is baszna ha mint a hármat remakelnék.
1
0
0
1
zsiroslangos avatar
Szerintem ennek annyi értelme lesz mint a gta 5 remasternek. Ne legyenek egyenlőre nagy elvárásaitok ezzel a kiadással mert magasról nagyot lehet koppanni. Ne legyen igazam, de a rockstar gamesről beszélünk.
2
0
0
0
P a i n avatar
Még múlthéten végre megvettem a troligy-t Steam-re, és szomorúan olvastam, hogy a GTA SA és Vice City-ből vettek ki contentet (pl zenét), így gyakorlatilag vissza kellett butítanom egy régebbi verzióra őket, hogy olyan legyen mint régen
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció