Korai hozzáférésű játékok a Discordon

Szerző: xoki | 2018. November 19. | hír | 2 hozzászólás

Körülbelül egy hónappal ezelőtt a Discord elérhetővé tette új digitális áruházát, ahol különböző PC-s játékokat lehet vásárolni, amelyek között néhány exkluzív cím is helyet kapott. Mostantól pedig már korai hozzáférésű címeket is tartalmaz a Discord, bár egyelőre csak 5 játékot.

A Discord Early Access az alábbi játékokat tartalmazza: Kynseed, Parkasaurus, Descenders, Mad Machines és a Visage. A Mad Machines lényegében egy robotos Rocket League, és ez az egyetlen játék, amely kizárólag a Discordon érhető el, ugyanis a „First on Discord” program részét képezi. A többi játék a Steam korai hozzáférésű játékai között is megtalálható, és mindkét platformon ugyanannyiba kerülnek. A Discord előnye valószínűleg az azonnali társalgás létrejötte, illetve a közösség összekovácsolása, valamint a fejlesztőkkel való kommunikáció is, ha a hitelesített szerverek egyikén tartózkodunk.

A játékokat itt, illetve az applikáció áruház menüpontjában találjátok.

Visage
Visage
Visage
Megjelenés: 2018. October 02. (PC)
Műfaj: Kaland, Túlélő-horror
Fejlesztő: SadSquare Studio
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Andris18 avatar
Arra gondoltam hogy már van steam, origin, uplay, rockstar, battle.net stb meg ez és a felhasználók amúgy is utalják egy helyen tárolni a játékaikat, és egy közösségben mindenkivel kapcsolatban lenni mindenkivel. Mit szólnátok egy gepigeny áruházhoz?
A lényeg az lenne hogy a legnepszerűbb játékokból csak majdnem mindegyik legyen fent. 😂
0
0
0
0
no avatar
25$ azért a biciklis játékért?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció