Komoly problémák vannak a Monster Hunter World: Iceborne PC-s verziójával

Szerző: xoki | 2020. January 12. | hír | 3 hozzászólás

Végre PC-re is megjelent a Monster Hunter World: Iceborne, de az új kiegészítő sajnos nagyon sok játékos számára szinte játszhatatlanná tette a játékot.

A DLC megjelenése óta sokan panaszkodnak technikai és teljesítménybeli problémákra, és ami a legrosszabb, ezek legnagyobb része azon játékosoknál bukkant fel, akik meg sem vásárolták az új kiegészítőt. A rengeteg problémának köszönhetően a játék Steames összértékelése jelenleg „vegyes”, miközben az alapjáték továbbra is „nagyon pozitív”.

A legnagyobb hiba, amelyre mindenképpen érdemes felhívni a figyelmet, az az elért eredmények eltűnése. A negatív értékelők nagy része szerint teljesen eltűnt a mentésük a gépükről és a felhőből is. Ezek után mindenképpen ajánlott egy biztonsági másolatot készíteni a helyi mentésetekből, ha most terveztek játszani. A mentések eltűnése mellet a másik gyakori probléma a CPU állandó 100%-os kihasználtsága, amely teljesen játszhatatlanná teszi a játékot.

A Capcom természetesen már tud a hibákról, és minden erejükkel azon vannak, hogy kijavítsák azokat. Ha ti is érintettek vagytok, akkor mindenképpen forduljatok a Capcom Support csapatához. Két elég komoly hibáról van szó, ezért remélhetőleg hamarosan megérkezik a javítás, és reméljük, visszaállítható mentésekről van szó, hiszen sokan már több száz órát fektettek a játékba.

MONSTER HUNTER: WORLD
MONSTER HUNTER: WORLD
MONSTER HUNTER: WORLD
Megjelenés: 2018. August 09. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kellpenzgepre avatar
Ismerősöm születésnapjára kapott pénzt erre a játékra. Megvette, de szegény folyamatosan azt mondta hogy nem működik normálisan 😞
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
nálam furcsa mód semmi gond vele.
és ráadásul már az atomstabil 30fps-t hozza dx12 ben.
ha lenne benne vulkan támogatás akkor meg stabil 60am lenne.

de én majd csak jövőhóban veszem meg.

ha valaki kiakarja próbálni mielőtt megvenné az alapjáték mellé az használjon hozzá GLR-t.

kössétek fel a gatyátok mert ha eddig nem szenvedtetek a játékkal akkor most már fogtok keményen, már verdesi a nioh nak a nehézségét.
0
0
0
0
no avatar
Nálam semmi probléma. Mondjuk jobban eszi a CPU-t, de engem annyira nem érint a dolog, az egyedüli ami elszállt azok a keybindok.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció