Kiszivároghatott a Mortal Kombat 12

Szerző: xoki | 2022. January 30. | hír | 9 hozzászólás

Miután a NetherRealm Studios kiadta a Mortal Kombat 11-et, a legtöbben azt feltételezték, hogy egy új Injustice lesz a stúdió következő játéka, viszont a legfrissebb szivárgások alapján ez nem biztos, hogy így van.

Egy közösségi médiára felkerülő kép alapján már készül a Mortal Kombat következő része. A Comicbook értesülései szerint a fotót az MK stúdió termelési vezetője, Jonathan Andersen tette közzé, de nem sokkal később eltávolították. A felhasználók már a tweet törlése előtt letöltötték a képet, és felfigyeltek a háttérben látható számítógépen szereplő „MK12_Mast…” fájlnévre. Emellett pedig más fájlok is láthatók a monitoron, például „Reptile”, amely a széria egyik ismert karakterének neve.

A tweet gyors törléséből arra lehet következtetni, hogy a fenti információk valósak, és egy komoly bakiról van szó. A képernyőn egy üzenet - valószínűleg email - is fellelhető, melynek szövege azért gyanakodásra ad okot. Tehát egyelőre nem világos, hogy szándékosan, vagy tényleg véletlenül szivárogtatták ki a fentieket.

no cover
no cover
Mortal Kombat 12
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: NetherRealm Studios
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Teljesen felesleges... annak lenne értelme ha lenne alap játék 30 karival többi fizetős lenne...
Nem kéne számozás, simán Mortal Kombat Legend ! És annyi 10évig is frissítenék...
0
0
1
0
💬 2
kismadar avatar
@MaximumGame: Adom az ötletet, elég sok futószalagon gyártott játéknál így kéne csinálni!
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kismadar: Igaz, de ha így is megveszik akkor miért ne? A piac csak igazodik az igényekhez.
Sajna elég érdekes az igényszint manapság.
1
0
0
0
zsiroslangos avatar
Hát szerintem felesleges ezt a játékot ilyen sűrűn erőltetni.Lassan már cod szinten fog ez is megjelenni.Az mk 10-ben is már annyira túltolták a fataltyket,hogy inkább vicces volt mint gyomorforgató,a 11-ről nem is beszélve.
0
0
0
0
no avatar
Persze véletlen szivárogtatás...
Nem unják még?
Nem hiszem hogy minden egyes játék úgy szivárog ki "véletlenül".
Ha ezt csak úgy kitették volna nem lett volna akkora hype vagy mi?
És persze lehet hogy pont ez egy valós baki volt, csak tényleg sok már hogy minden játék csak szivárgások miatt kerül a köztudatba.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Az a gond (tudom ez minden verekedős, szimulátor, arcade autós stb játékra is igaz ,de...) Nem tud elég újat mutatni egy következő rész. Grafikailag fejlettebb ? Új mozdulatok, új karakterek ? Új kiegészítők ? Ez alap hiszen egy folytatás.
A MK10 és 11 alig különbözik valamiben.
1
0
0
0
💬 3
santakigyo avatar
@Legendrush27: A 9. Részben talán volt egy játékmód. Ketten lehetett menni a gép ellen ilyen toronyszerű módban, szintenként haladni a fő bossig. Azt szépen ki is vették az újakból. Egyetlen értelmes dolog volt amivel el lehetett ütni az időt a játékban.
Azt pl visszahozhatnák,vagy hasonlót.
0
0
0
0
visor261 avatar
@santakigyo: Azt tudtam hogy kratos benne volt, de azt nem hogy cronos is.
0
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: A 11 sokkal rosszab, mint a 10, kivették a hard to master featuret. Nincsenek annyira látványos kombók, mint a 10-ben voltak, csak nézz meg egy bajnoki meccset a 11-ből aztán a 10-ből. Amikor úgy mennek 1-1 menetet minden meccsen, hogy a másik karakter folyamatosan a levegőben van vagy éppen írányíthatatlan az valami fantasztikusan látványos és kurva nehéz azt végig csinálni. A 11 bajnokságia olyanok, mintha casual playerek játszanának valami hétvégi kupáért.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció