Kiszivárgott információk alapján ilyen lesz a 2025-ös Call of Duty

Szerző: xoki | 2024. October 23. | hír | 0 hozzászólás

Néhány nap választ el bennünket a Call of Duty Black Ops 6 megjelenésétől, így a figyelem egy része már a jövő évi, még be nem jelentetett címre terelődött. A tavaly év végi szivárgásokat megerősítve most friss részletek derültek ki a 2025-ös rész kapcsán.

Először FumoLeaks, majd Tom Henderson az Insider Gamingtől is megerősítette, hogy a jövő évi Call of Duty a 2012-es klasszikus, a Black Ops II újragondolt változata lesz. A játék állítólag 2035-ben fog játszódni, miközben az információs hadviselésre összpontosító kampány Alex Mason fiát fogja követni.

A multiplayer állítólag számos játékmenetbeli változást/fejlesztést tartalmaz majd, többek között a Black Ops 6-ban megismert Omnimovement visszatérését, illetve valamilyen szintű falon ugrálásra is lehetőség lesz. Ami a Zombies módot illeti, a COD 2025 állítólag a klasszikus kör alapú játékmenetre fog koncentrálni.

A COD fejlesztési ciklusában kiindulva valószínűleg a kiszivárgott funkciók nagy része változni fog még, de a teljes eltávolításukra is van esély a hivatalos bejelentés előtt.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció