Kiderült néhány érdekesség a következő Splinter Cell-játékról

Szerző: xoki | 2021. December 09. | hír | 2 hozzászólás

Jó hír érkezett a Splinter Cell-rajongók számára. Egy ismert bennfentes, Tom Henderson szerint már készül a széria következő része, szóval hosszú várakozás után végre visszatérhet a sokak által kedvelt franchise.

Tom Henderson azt állítja, az új Splinter Cell az Assassin's Creed lopakodás-központú változata lesz, illetve a Halo Infinite nyílt világához hasonló megoldásokra számíthatnak a játékosok. Utóbbiban nem egy nagy nyílt világ található, hanem különböző, mellékküldetésekkel telepakolt területek, amelyek szabadon felfedezhetők, amíg a játékos el nem éri a főküldetést.

Az Assassin's Creed első részeihez hasonló lopakodással pedig tényleg egy remek játékot kaphatunk, de amennyiben az újabb részekben megismert rendszert akarják továbbfejleszteni, már nem biztos, hogy a rajongók boldogok lesznek. Illetve remélhetőleg nem fogják telepakolni a cégre jellemző játékelemekkel sem, mint a kilátópontok és a rengeteg gyűjthető tárgy.

Egyelőre csak ennyit tudunk a játékról, szóval a platformok és a megjelenés, illetve a bejelentés időpontját is teljes homály fedi. Állítólag még csak a fejlesztés korai szakaszánál tart a projekt, szóval időbe telhet, mire hivatalos információt is kapunk, de reméljük a legjobbakat.

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Megjelenés: 2013. August 20. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cabus26 avatar
Az Uborkafos játékai csak frusztrálóak egy jó ideje már,mintsem szórakoztatóak.
2
1
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Hat nem'tom... Szerintem a Splinter Cellek mar reges-regen a lopakodasrol szoltak, mar az elso AC elott is, hiszen SC jatekok hamarabb voltak. Persze az elso Splinter Cell jatekokra ezen az oldalon mar lehet nem is sokan emlekeznek. Most ezzel igazan nem sokat mondott, nem igazan lehet ebbol meg tudni, hogy miben is akar majd az AC lopakodos valtozata lenni... Azert bizom benne, hogy ugyesen hozzak vissza ezt a nagy multal rendelkezo cimet! :)
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció