Kiderült néhány apróság a következő Star Wars-játékról

Szerző: xoki | 2020. March 05. | hír | 15 hozzászólás

Az EA nemrégiben elkaszált egy Star Wars témájú projektet, de ettől függetlenül további két játék még mindig készülőben van. Ezek közül az egyik a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása lesz, a másikra pedig egy kisebb projektként hivatkoztak eddig, amelyet az EA Motive készít.

A PSN Releases Twitter fiók mindig értesíti a felhasználókat, amikor bekerül egy új cím a PlayStation Network áruházba, ennek köszönhetően most fény derült a következő Star Wars-játék kódnevére.

A mai napon kiderült még néhány apró információ a játékról, de sajnos még mindig nem tudni, hogy pontosan milyen témát és műfajt képvisel majd. Annyi viszont biztos, hogy a Project Maverick nem egy VR címet takar, szóval nem egy Half-Life: Alyx stílusú játékra kell számítani. Lesz benne multiplayer, viszont egyelőre nem tudni, hogy azon lesz-e a fő hangsúly, vagy esetleg egy egyjátékos cím része lesz.

Valószínűleg már nem kell sokat várnunk a bejelentésre, mivel a játék állítólag már az idén megjelenik. Ti milyen stílusú játéknak örülnétek a legjobban?

Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NordWinter87 avatar
Legjobban annak örülnék, ha a Rogue Squadron kapna folytatást.
0
0
0
0
💬 6
RaggaBone avatar
@NordWinter87: Republic Commando még az ami kicsit visszaszerezhetné a név régi fényét vagy a Shadow of the Empire (már ha van aki emlékszik rá.....nem mai darab 1996)
0
0
0
0
NordWinter87 avatar
@RaggaBone: Ezeknek is nagyon örülnék. A SotE nagy kedvencem. 😀
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@NordWinter87: Jó is volt nagyon, akkoriban az a grafika..... sajnálom hogy kicsit szétszabták a star warst.....sose voltam vak fanatikus de az x-wing a tie fighter meghatározó élmény volt tagadhatatlanul. Ejj azok a régi szép idők.....lehet öregszem? Bár ahogy látom 2hónap híján egyidősek vagyunk....szóval ja...öregszünk 😃
0
0
0
0
NordWinter87 avatar
@RaggaBone: Jaj... ne is kezdd el az öregedést! 😊 Ugyanígy érzek, mikor felmerül beszélgetésekben a Dark Forces, Rebel Assault 2, Tie Fighter, meg a többi klasszikus játék.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@NordWinter87: Vígasztaljon a tudat, ezt a fiatalok nem érthetik. Csak mi öregek 😃 De az azért fáj hogy a Rebel Assault nem jutott eszembe 😃
0
0
0
0
NordWinter87 avatar
@RaggaBone: Hát igen, mai szemmel rettenetesen kínos (főleg a színészek), de ott, akkor hatalmas volt. 😃 Valami hasonlót szívesen megnéznék modern változatban. 😀
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Lehet next genre fog kijönni
0
0
0
0
santakigyo avatar
Én a SW Republic kommandó folytatásának örülnék.Mekkora játék volt az.Az egyetlen SW játék ami tetszett igazán.
0
0
0
0
💬 6
Apor avatar
@santakigyo: +1

Főleg az volna király, ha lenne benne multi, cooperative-al, mint mondjuk a Rainbow Six Vegas-ban. Az beadná.

Monjuk, egy Old Republic TPS-akció, coop-al nyakon öntve Jedi vs Sith, esetleg kompetitív játékmóddal, ahol időre kell teljesíteni feladatokat, vagy teljesítmény/időre... lennének ötleteim.

Esetleg, egy fejvadász osztag-szimulátor, na az, attól már...hűűű...

Csak a Birodalmat, meg Skywalker-éket hagynák mán...
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Minden hülyeséget, ki kell venni belőle (amit az évek során annyiszor ellőttek már és unalmasan hat mikor vissza-vissza hozzák) és színtiszta, változatos akcióra kell menni.
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: Így van ! +1
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Apor: Lényegében csak azon az ösvényen (amit többek között szétrobbant droidok) kellene tovább menniük, amit anno kijelöltek az elődök 2005-ben.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@santakigyo: Bizony, az tényleg megérdemelne egy folytatást.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció