Kiderült, mikor rajtol el az idei The Game Awards show

Szerző: xoki | 2019. September 13. | hír | 8 hozzászólás

Geoff Keighley elárulta, hogy természetesen idén sem marad el a The Game Awards show és a bejelentésből az is kiderült, hogy december első felében, egész pontosan december 12-én fog sor kerülni az idei műsorra, amely 45 különböző streaming szolgáltatáson keresztül lesz követhető.

A show minden évben egyre népszerűbbé vált, és ennek köszönhetően a nyertesek kihirdetése mellett rengeteg új projekt bejelentésére is sort kerítenek majd az idei, 5. show során.

A 2018-as The Game Awards hatalmas siker volt, ugyanis annak nézettségi mutatói 26,2 millió fölött volt, és valószínűleg idén is hasonló sikerre számíthatunk. Egyelőre még nem tudjuk, idén mely kategóriákban és jelöltekre szavazhatunk, de valószínűleg hamarosan közzéteszik, bár december 12-éig még bőven van idő.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Balu_kapitany avatar
Remélem hogy a fortnite nem lesz jelölt egyik kategóriában sem
0
0
0
0
💬 7
susguy avatar
@Balu_kapitany: Best Ongoing címre szinte biztos jelölve lesz.
0
0
0
0
no avatar
@Balu_kapitany: Mivel itt is olyanok döntenek akik életükben nem töltöttek egyik játék előtt 5 percet sem, így bármi lehetséges.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Balu_kapitany: Mi baj a Fortnite-al?? Szerintem tök jó kis játék! 😀
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Nos nem akarlak elkeseríteni téged de én gyűlölöm. Az ottani közösség szerintem szar. A mikrotranzakcióért se vagyok nagyon oda. De ez csak az én véleményem. Ha neked tetszik akkor játsz vele.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Balu_kapitany: Én még semmit nem vettem ott, csak az alap, ingyenes verzióval játszok de unokatesómmal jól elmarhulunk benne pár órát olykor-olykor simán! 😀
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Hát én ragelős és hardcore típus vagyok. Én a fortnite első 3 seanonéről lemaradtam. És amikor kipróbáltam hát elégé kaptam plusz én jobban odavagyok az fps játékokért és ezért nem is próbálkoztam tovább benne.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Balu_kapitany: Persze így érthető, hogy te nem rajongasz érte de hidd el hogy továbbra is nagyon sokan igen, így simán lehet majd jelölt akár több kategóriában is, visszatérve csak az eredeti, legelső mondatodhoz.

Én is egyébként csak nemrég kezdtem el játszani vele de gyorsan megkedveltem! 😀 Nem lesz benne a top10-es PC-s játékaim között sosem de nem is mondanám rossznak egyáltalán. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció