Kiderült, mikor jelenik meg PC-re a Halo 2: Anniversary

Szerző: xoki | 2020. May 06. | hír | 4 hozzászólás

Egy ideje már tart a Halo 2: Anniversary tesztfázisa, de már nem kell sokat várnunk a 2004-es FPS remake-jének megjelenésére, ugyanis ez lesz a következő rész, amely a Halo: The Master Chief Collection részeként hamarosan befut majd Steamere, illetve a PC-s Xbox Game Pass részeként is elérhetővé válik.

A Halo 2: Anniversary eredetileg 2014-ben jelent meg az Xbox One konzolra készült Halo: The Master Chief Collection részeként. Sokat javítottak az átvezetőkön, bejátszásokon és a hangokon, de a PC-s port még ezeken felül is átesett egy ráncfelvarráson. Például támogatni fogja a 4K felbontást, az ultraszéles kijelzőket és a FOV is megváltoztatható lesz. Azok pedig, akik egy kis nosztalgiára vágynak, lehetőséget kapnak az eredeti és a Halo 2: Anniversary által kínált grafika közötti váltásra is.

A Steamen egyelőre még DLC-ként hivatkoznak rá, de különálló játékként is megvásárolhatónak kellene lennie a megjelenéskor. Az előző részek mind 10 eurós áron kerültek fel a platformra, a teljes kollekcióért pedig 40 eurót kell fizetni. A Halo 2: Anniversary május 12-én jelenik majd meg.

Halo 2: Anniversary
Halo 2: Anniversary
Halo 2: Anniversary
Megjelenés: 2020. May 13. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries, Bungie, Saber Interactive
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RaggaBone avatar
Nekem már kezd csömöröm lenni a sok remake/remastered-től. És még hol az év vége....
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
@RaggaBone: Már réges rég kiadták ebből a remake-et, csak a pc-s változat jön most ki. 😀
0
0
0
0
no avatar
Várós, jöjjön csak 😶
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció