Kiderült az Obi-Wan Kenobi-sorozat premierdátuma

Szerző: xoki | 2022. February 10. | hír | 8 hozzászólás

A Star Wars-rajongókat mostanában nem igazán árasztották el játékokkal a fejlesztők, de ez hamarosan megváltozik, hiszen az EA-vel kötött exkluzív szerződés lejártával több stúdió is előáll majd valami újjal. Szerencsére sorozatok tekintetében nincs ilyen gond, hiszen a Disney több közeljövőbeli szériáról is lerántotta már a leplet.

A The Book of Boba Fett február 9-én ért véget, de a rajongóknak már nem kell sokat várniuk a következő sorozatra, ugyanis a Disney nemrég felfedte a Star Wars: Obi-Wan Kenobi premierdátumát. Az Obi-Wan Kenobi a legjobban várt szériák egyike, amely május 25-én fog debütálni a Disney+-on.

A 6 epizódból álló nyitószezon a Star Wars egyik legfontosabb jedijét követi majd a Köztársaság bukását követő napokban és a Birodalom felemelkedése idején. Elsősorban a Tatuin bolygón fog játszódni, de valószínűleg más helyszínek is felbukkannak.

Ewan McGregor (Obi-Wan), Joel Edgerton (Owen Lars), Hayden Christensen (Anakin Skywalker) mind visszatérnek a nagy sikerű szerepükbe, de új nevekkel is találkozhatunk majd a stáblistában, mint például Kumail Nanjiani, Benny Safdie, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang és Maya Erskine.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsiroslangos avatar
Végre valami star wars tartalom ami érdekel az ébredő erő óta. Remélem ebbe nem kell csalódnom.
0
0
0
0
Liptik avatar
Ugye, ha jön magyarországra a Disney +, akkor majd lesz magyar szinkronnal is?
0
0
0
0
💬 1
Attisz5284 avatar
@Liptik: Hát még egy ideig szerintem nem lesz Disney + Mo-n, de ha jön, akkor valószínűleg lesz xd (én is imádom amúgy Obi-Wan magyar szinkronját)
0
0
0
0
bigfooot avatar
Az új trilógia teljesen elvette a kedvem az egész sw világtól, de ez a sorozat olyan ami eléggé érdekel, remélem jó lesz
1
0
0
0
💬 4
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@bigfooot: A sorozatok eddig nem rosszak, nekem tetszett a Boba Fett-es is, + a Mandalorian is jo volt elotte.
1
0
0
0
bigfooot avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: igen,azokról sok jót hallottam,de még nem kezdtem el
1
0
0
0
botmunpls avatar
@bigfooot: Az új trilógiát egyenesen gyűlöltem, a mandalórit csak teljes unalomból kezdtem el nézni, és végül 2-3 nap alatt ledaráltam annyira bevonzott. Szerintem megér egy próbát.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@botmunpls: oksi, köszi szépen akkor ránézek ( hasonló véleményen vagyok az új trilógiával, talán még a véleményed visszafogott az enyémhez képest :D )
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció