Kiderült a Mount & Blade II: Bannerlord megjelenési dátuma

Szerző: xoki | 2022. August 26. | hír | 0 hozzászólás

Néhány hónappal ezelőtt a PlayStation Game Size nevezetű Twitter-fiók felhívta a figyelmünket a PlayStation adatbázisban talált információkra, melyek szerint október végén érkezik majd a Mount & Blade II: Bannerlord teljes változata. A TaleWorlds Entertainment pedig most hivatalosan is felfedte a Mount & Blade II: Bannerlord megjelenési dátumát.

Megerősítve a korábbi pletykákat, a játék 2022. október 25-én válik majd elérhetővé PC-re (ekkor hagyja el a korai hozzáférést), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. A játékért 49,99 eurót kérnek, és akár már most előrendelhetitek.

A Mount & Blade II: Bannerlord ugyebár két és fél éve, korai hozzáférésben debütált a Steamen. Látszott rajta, hogy rengeteg munka vár még a fejlesztőkre, mivel sok komoly probléma övezte, de sokak számára még így is remek szórakozást nyújtott. Azóta rengeteg frissítés készült a játékhoz, és természetesen a megjelenés után sem fogják elhanyagolni, szóval mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást.

Mount & Blade II: Bannerlord
Mount & Blade II: Bannerlord
Mount & Blade II: Bannerlord
Megjelenés: 2020. March 30. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: TaleWorlds Entertainment
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció