Kiderült a Microsoft Office 2021 megjelenési dátuma

Szerző: xoki | 2021. September 17. | hír | 6 hozzászólás

A Microsoft felfedte, hogy az Office 2021 a Windows 11 megjelenésével egy időben, október 5-én érkezik. Ahogy az Office 2019-et, úgy az Office 2021-et szintén egyszer kell megvásárolni, amely aztán Windowson és macOS-en is elérhető lesz. Azok számára jó választás ez, akik nem akarnak előfizetni a Microsoft 365-re.

A Microsoft megígérte, hogy hamarosan több részletet is megosztanak az Office 2021 csomagról, de Tom Warren, a The Verge újságírója szerint az Office LTSC-nél megfigyelhető fejlesztésekre számíthatunk. Ezt a Microsoft tegnap adta ki a vállalati ügyfelei részére, akik nem tudnak hozzáférni a felhőhöz. A különböző fejlesztések mellett kisegítő lehetőségeket és sötét módot is kapunk.

A Microsoft korábban elárulta, hogy a szoftvert legalább öt évig tervezik támogatni, amely 32 és 64 bites rendszerekkel egyaránt működni fog.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Ez mikor lesz ingyenes az Epicen?
0
6
0
0
💬 5
lorma96 avatar
@susguy: Október 13 után lett volna, de a vírus okozta emberhiány és a home office okozta lassabb munkavégzés miatt eltolták decemberre. Bár ncore store hivatalos közleménye szerint a megjelenés napján ingyenes lesz náluk.
Így a windows 11-et lehet majd csak behúzni ingyen, október 5-én több helyen is. Sőt a Microsoft kifejezetten kéri a frissítést, arra hivatkozva, hogy a kezdeti bugokkal, így talán több embert is meg tudnak szopatni.
Ezek a legfrissebb infók, de csak jövő héten olvasd el, mert a vírus okozta nehézségek miatt csúszik ez a komment is.
2
2
0
0
Larten avatar
@lorma96: A kommented egyszerre mélyen cinikus, és gyönyörűen reflektál mind a jelenkori fejlesztői iparra és a kifogásaira. Nice.
0
0
0
0
lorma96 avatar
@Larten: Sajnos szerintem teljesen más a probléma a jelen fejlesztő iparában, azonban most egy az elmúlt év és jelen év nehézségei miatt, kifogások sorozata alá burkolnak mindent és sajnos nem lehet tudni meddig lehet még ezzel takarózni...
0
0
0
0
susguy avatar
@lorma96: Értem, köszönöm a választ! Remélem egy hét után már jobban érzi magát a komment!
0
0
0
0
sabotmuse avatar
@susguy: Az Ansys után kiskedden
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció