Kiderült a következő Night City Wire időpontja

Szerző: xoki | 2020. October 12. | hír | 12 hozzászólás

A CD Projekt Red júniusban tartotta meg az első Night City Wire elnevezésű livestreamet, hogy tovább népszerűsítse a Cyberpunk 2077-et. Azóta már többször is visszatért az esemény, hogy a játék egy-egy újabb darabkáját ismertessék meg velünk, és úgy tűnik, még mindig nincs vége, ugyanis hamarosan elrajtol a negyedik esemény.

Az első Night City Wire során egy új játékmenet trailert kaptunk. Ezt követően augusztusban a második eseményen megismerhettük a különböző életutakat és a fegyverarzenált, míg a harmadik livestreamen maga Night City kapta a főszerepet. Most pedig kiderült, hogy a Night City Wire negyedik epizódját október 15-én tudjátok majd élőben követni. A fejlesztők ígérete szerint ezúttal a különböző járműveké lesz a főszerep.

Ahogy mindig, most is látható lesz a játékmenet egy újabb részlete, és valószínűleg néhány újdonságról is lehull majd a lepel. A Cyberpunk 2077 már aranylemezre került, szóval a november 19-ei megjelenés szinte biztosan nem csúszik már tovább.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apor avatar
Poén lenne, ha Kojima karakterétől kapnánk kiborgnindzsa-kardot.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Valahogy el kellene kerülni ezeket a videókat 😃 Biztosan nem fog menni ,de már annyira közel a megjelenés jobban szeretném ezeket első kézből meglátni , tapasztalni.
0
0
0
0
💬 8
santakigyo avatar
@Legendrush27: Nem nehéz pedig. Eddig még szerintem összesen 2 videót ha néztem a témával kapcsolatban. Simán nem kattintok és még csalódás se ér megjelenéskor, mert nem vakitottak el mindenféle felhypolt a valósághoz sok köze nincs videókkal. Így mikor megjelenik a játék teljesen elvárásmentesen tudok elé ülni.
0
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: Én se szoktam megnézni ezeket a videókat, több meglepit hagyok magamnak a release napjára 😶
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@LordSzalko: Valahogy annyira nagy álomnak tűnik, el sem hiszem, hogy nem sokára már tényleg játszani tudom. Kezd elő rukkolni a hype 😆
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Ez a bő egy hónap már hamar eltelik, várom már én is nagyon 😃
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Ő már megkapta a Cyberpunk 2078-at is, béta tesztelő 😆
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@TheMenkuPocok: Ha azt nem is Az országút harcosából megnéznék egy gameplayt 😃 Mondjuk lehet real game lesz 2024-re ahogy most alakul a föld lakosainak a sorsra 😉
0
0
0
0
no avatar
Okosan vérem, a végén még nem kapsz profilképet 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció