Kiderült a God of War Ragnarök megjelenési dátuma

Szerző: xoki | 2022. July 07. | hír | 3 hozzászólás

A Sony végre megtörte a csendet és megerősítette az egyik legjobban várt játék, a God of War Ragnarök megjelenési dátumát. A bejelentés mellé egy új trailert is kaptunk, illetve a gyűjtői kiadásról is lerántották a leplet.

A hivatalos blogbejegyzés alapján a God of War Ragnarök 2022. november 9-én fog megjelenni PS4-re és PS5-re, de később PC-s kiadásra is van esély. A frissen publikált „Father and Son” cinematic trailer pedig Kratos és Atreus néhány újabb jelenetébe ad betekintést. Játékmenetet sajnos nem mutattak, de a nyár folyamán többet is láthatunk majd a játékból. A Sony július 15-ére egy újabb blogbejegyzést ígér, amelyben további hírrel szolgálnak majd a közelgő játékról.

Ami a gyűjtői kiadást illeti, a vásárlók egy Mjölnir replikával és egyéb extra cuccokkal lesznek gazdagabbak. A PlayStation blogbejegyzésében megtaláljátok a különböző kiadások pontos tartalmát.

no cover
no cover
God of War Ragnarök
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Santa Monica Studio
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DoggyDog avatar
Nálam kérdés nélkül első napos vétel meg előrendelés, anno az UC meg a GoW miatt tértem át konzolra. Lehet trükkösek lesznek ezzel a résszel és nem jön pc-re az első rész csak beetetés volt, hogy esetleg emiatt valaki, majd vesz konzolt, ha nem bírja kivárni az esetleges megjelenést pc-n...ám ők sem hülyék és nagy kess van nekik abban, hogy ugyanúgy kidobják pc-re is csak megfuttatják először konzolon, amikor leáldozóban lesz az eladások terén meg bekerül ps plus premiumban, akkor rá fél évvel tuti jön pc-re is. 2024 évvége 2025 éveleje lehet talán pc-n a megjelenés.
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A jelenlegi tendenciakat kovetve, remelhetoleg ez a 2. resz hamarabb fog jonni mar PC-re, kb. 1 ev utan nem lenne rossz! Elso resze miutan kijott PC-re, 1. napon elkezdtem jatszani, meg is tetszett, igy varos a 2. resze is reszemrol. Viszont tovabbra sem vennek 1 porfogo konzolt erte, PC nekem eppen eleg a jatekokhoz is, eleve jobbak is PC-n mar pl. a modding miatt is. :)
4
0
1
1
💬 1
santakigyo avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Ha van egy jó géped teljesen érthető. Én pl nem raktam már össze új gépet mert a mai játék felhozatal számomra már egyenlő a nullával, azért a kevés kivételért meg bőven jó egy konzol.
Megvárom a megjelenést, a nem fizetett tesztelők véleményét és úgy érzem meg is van a szülinapi ajandék magamnak ha minden jó. De szerintem nem lesz ott gond.
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció