Két korábbi játék újrakiadását erősítette meg a Take-Two

Szerző: xoki | 2023. July 07. | hír | 13 hozzászólás

Többször is felröppent a hír, mely szerint Red Dead Redemption remastert tervez kiadni a Take-Two Interactive. A szivárgások után most maga a Take-two erősítette meg, hogy több játék újrakiadását is tervbe vették.

A Rockstar Gamesre fókuszáló „videotechx” felhívta követőinek figyelmét a Take-Two legutóbbi pénzügyi beszámolójára, ahol felfedték a 2024 márciusában véget érő pénzügyi évre tervezett újdonságaikat. A publikusan is elérhető dokumentum szerint 16 játék megjelenésére számíthatunk a 2024-es pénzügyi évben. Néhány játékot megneveztek (például NBA 2K24, WWE 2K24, LEGO 2K Drive), de mind közül a legérdekesebb az, hogy kettő, egyelőre ismeretlen cím újrakiadását tervezik.

Amennyiben hihetünk a korábbi pletykáknak, akkor a Red Dead Redemption lesz az egyik, de a másodikról egyelőre nincs információnk. Figyelembe véve, hogy a Red Dead Redemption 1 sohasem jelent meg PC-re, teljesen logikus lépés lenne felújítani.

Red Dead Redemption
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Justgregman avatar
Egy Bully is jó lenne, ami ugyan nem Take-Two, de Rockstar fejlesztés az is.
0
0
0
0
bitpork avatar
Törvényben tiltanám az újra kiadást. Krva Bethesda is mit művelt a TES V-tel?!
0
0
0
0
💬 8
Andor1997 avatar
@bitpork: Vannak azért kivételek, mondom úgy, hogy a GTA felújítások pocsékak lettek....minden esetre engem jobban bosszant a Call of Duty féle azonos néven kiadás újra.
1
0
0
0
szhusi avatar
@Andor1997: Szerintem is rókabőr játékokat kellene betiltani. Vannak szerintem jó remake-k, amik megérik a pénzüket. Mondjuk a Rockstar-nál remaster-ek lesznek, amiknek én sem látom nagy értelmét. De egy RDR Pc port az jöhet.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@tacky: Új játék készítése helyett háromszor vagy négyszer kiadta újra és már 12 éve nem volt új rész. És még vagy 5 évig nem is lesz.
0
0
0
0
tacky avatar
@X9K338DA: azóta csináltak 35 játékot...
0
1
0
0
X9K338DA avatar
@tacky: Miket? Csinálták a Fallout 4-et, 76-ot és a Starfieldet. Ennyi az a 35 játék, amit a Bethesda Game Studios csinált. Ezen kívül 2 mobilos lószart csináltak (TES: Blades és Fallout Shelter).
0
0
0
0
pcboy avatar
@bitpork: Anno törtel játszottam a simával. Annak hatására megvettem eredetiben a felújított skyrimet steamen és mint sokan panaszkodva csata közben nem játszódik le a skyrim jellegzetes csatazenéje ami kurvagáz!!
0
0
0
0
bitpork avatar
@pcboy: Mondjuk ez engem ponTY nem érint mert minden gaméban ez első hogy a zenét nullára rakom :)
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Hát olyan sok lehetőség nincs. Az L.A. Noire-t és a GTA 4-et csak pár éve piszkálták fel, a Max Payne 1-2 remake-et pedig egy éve jelentették be, úgyhogy valószínűleg hozzájuk csapják a 3-at. A többi franchise-ukhoz (Midnight Club, Manhunt) szerintem már a büdös életben nem nyúlnak soha.
2
0
0
0
💬 1
no avatar
@X9K338DA: Én is megnéznék egy manhuntot mai grafikával.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció