Két év elteltével újra megvásárolható a botrányt kavaró horrorjáték

Szerző: Pafry | 2021. March 17. | hír | 4 hozzászólás

Még 2019-ben történt az eset, hogy a Red Candle Games nevű tajvani fejlesztőgárda piacra dobta legújabb játékát, a Devotiont, mely egy egész korrekt szórakozást nyújtó cím volt összességében.

Azonban a játékban fellelhető volt egy fricska a kínai elnök számára. Hszi Csin-pinget a gúnyolói sokszor ábrázolják Micimackó karaktereként, ez a játékban sem volt másképp, a figura alatt pedig egy kövér „MORON”, vagyis „balfék” felirat díszelgett. Az utalás egyértelmű volt a keletiek számára, így a játék sokaknál hangos felháborodást váltott ki, a nagy áruházak pedig egytől egyig eltüntették a horrorjátékot kínálatukból.

Most azonban úgy tűnik, újfent kapható lesz legális formában a Devotion. Na nem a nagyobb platformok gondolták meg magukat, hanem a fejlesztő Red Candle döntött úgy, hogy saját digitális üzletet nyit, melyben a botrányos játékot újra legálisan elérhetővé teszi, erről tanúskodik a legutóbbi Twitter-bejegyzésük.

A fejlesztők boltja már üzemel, jelenleg két játékot tartalmaz, az említett Devotiont és a korábbi alkotásukat, a Detentiont. Ha beruházunk rájuk, másolásvédelemtől mentes verziót kapunk. Bejelentésük szerint jövőbeli játékaik is csak és kizárólag itt fognak megjelenni.

Devotion
Devotion
Devotion
Megjelenés: 2019. February 19. (PC)
Műfaj: Kaland, First person
Fejlesztő: RedCandleGames
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Edven avatar
Már csak azért is ki fogom próbálni, mert nem változtattak a játékon. 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Szerencsére Kína azért nem tud mindent elnyomni, bármennyire próbálja is 😊
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Saját launcherük nem lesz ? 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció