Két bejelentetlen játékon dolgozik a ZeniMax Online Studios

Szerző: xoki | 2021. November 27. | hír | 3 hozzászólás

A Microsoft több remek stúdióhoz jutott, amikor felvásárolta a Bethesdát. Ilyen például a Bethesda Game Studios, az Arkane Studios, az id Software és a Machine Games, de ott van például a ZeniMax Online Studios is, akikről eddig elég keveset lehetett hallani.

A ZeniMax Online Studios elsősorban a The Elder Scrolls Online-ról ismert, amelyhez még mindig készítenek frissítéseket és kiegészítőket. Az ESO mellett úgy tűnik, a cég további két bejelentetlen projekten is dolgozik, melyek közül az egyik állítólag már 2018 óta készül.

Az információra Faizan Shaikh hívta fel a figyelmet Twitteren. Felfedezte, hogy a stúdió kreatív igazgatója frissítette LinkedIn profilját, ezzel felfedve, hogy egy új, ütős AAA IP-n dolgoznak már 2018 februárja óta. Mivel ez a játék már közel négy éve készül, valószínűleg már nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre sem.

A ZeniMax Online Studios vezető pályatervezőt kezdett el keresni egy másik projekthez, amely szintén egy AAA IP lesz, várhatóan egy live service cím. Bár nincs kizárva, hogy ugyanarról a projektről van szó, a live service megemlítése miatt arra lehet következtetni, hogy jelenleg két különböző játékon dolgoznak.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ichigo23619 avatar
hát kösz én ezt pont hogy kihagyom.
nem elég hogy az elder online ban rohadt nehéz fejlődni egy skyrimhoz képest, még plusz pár helyet le is zártak, ha beakarsz menni vedd meg ezt a dlc-t azt a dlc-t, egyszerűen undorító amit művelnek.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Indiana JJones az egyik nem?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció