Készülőben a Grand Theft Auto 6?

Szerző: xoki | 2017. July 27. | hír | 16 hozzászólás

A Grand Theft Auto 5 2015-ben jelent meg PC-re, de hamarosan a 4 éves konzolos évfordulójához ér. A sikeres online része, azaz a Grand Theft Auto Online nagyon népszerű és egyre több új tartalmat is kiadnak hozzá, de ennek ellenére nem zárható ki a folytatás megléte.

Ezt látszik most megerősíteni az is, hogy Tim Neff motion capture színész önéletrajzából kiderült, a Red Dead Redemption 2-ben és a Grand Theft Auto 6-ban is szerepelt. Természetesen elírás is történhetett, és lehet, hogy a GTA 5-höz készülő újabb DLC-ről van szó.

A jelenlegi állás szerint készülőben a GTA 6, vagy ez eddig is egyértelmű volt a sorozat népszerűsége miatt? Lehet, de ismerve a Rockstart, minden apró, kiszivárgott információ aranyat ér.

Frissítés:
Tim Neff ügynöke szerint, miután rákérdezett az információ hitelességére, Neff megcáfolta azt. Szerinte ezzel az internet rukkolt elő, mivel ő egyértelműen nem vesz részt ebben. Mindenesetre ettől függetlenül nagy az esély rá, hogy a játék tényleg készül, de a jó munkához idő kell, ezért nincs más választásunk, mint türelmesen várni addig, amíg a Rockstar le nem leplezi a GTA következő részét.

Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
X9K338DA avatar
De úgy látszik, az Agent-ről már meg is feledkeztek.
0
0
0
0
💬 3
hashimoto avatar
@X9K338DA: PS3-ra készült volna, mivel hivatalosan is "vége" a PS3-nak, szerintem már nem készül el. Vagy, valamikor átportolják PS4-re.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@hashimoto: 2013-ban még meghosszabbították a domain foglalásokat, és már akkor sem volt érdemes csak PS3-ra fejleszteni.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@X9K338DA: Asszem a Gran Turismo fejese mondta anno, hogy örültek, hogy megszabadultak a PS3-tól, mert kínszenvedés volt rá fejleszteni... 😃
0
0
0
0
B0untY avatar
GTA VI biztos lesz de nem idén se jövöre 😃. Jah és ez egy baromság ez a "post". Meg a GTA VI úgy készül el (szerintem) hogy a GTA IV tulajdonságait meg a GTA V tulajdonságait összegyurják tesznek bele egy kis Vice City-s hangulatot raknak egy kis Gettós GTA San Andreasos majoranát összekeverik és kész a GTA 6 😃. Mint a főzés 😆😆😆
0
0
0
0
gtafun avatar
Korábban már olvashattunk is róla, méghozzá itt:

https://gepigeny.hu/hir/bejelentettek-a-grand-th…-6-ot-1131

Spoiler!
https://img2.wikia.nocookie.net/__cb20141111174826/r2d/images/d/dc/Troll_face.png


Spoiler!
https://gepig.com/news/1131_01_big.jpg
0
0
0
0
DDarkness avatar
Nekem nem kell hír meg semmi ahhoz, hogy tudjam a GTA 6 tervben van, még ha nem is készülőben, és úgy érzem hogy 2020-ig meg is fog jelenni 😃 Ez csak egy érdekes megérzés 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
Már fél napja szajkozzák hogy fake.
0
0
0
0
no avatar
Az, hogy készül az egy dolog. Mert nyilván készül régóta attól, hogy nincs bejelentve hivatalosan 😃
0
0
0
0
TrapCard avatar
Ennak a hírnak ennyi értelma van mint egy darab krumplinek
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@TrapCard: Pontosan. De csakazértis kellett egy GTA VI bejegyzést létrehozni... :S Az gondolom egyértelmű, hogy grafikailag szintet kellene lépniük már-már a fotórealizmus irányába, hiszen eddig is csak akkor adtak új számjelzést a GTA-knak, ha szintet ugrott a grafika. Ehhez meg új konzolgeneráció kell.
0
0
0
0
no avatar
Amúgy Tim Neff a becsületes neve plusz az ügynöksége elvileg cáfolta hogy valós lenne
0
0
0
0
Matthias22 avatar
Engem nem érdekel mennyibe fog kerülni azonnal meg fogom venni #gtafan
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Ha valaki ennek bedől, annak gratulálok. Miért? Két okból:
1. Még javában megy a GTA 5 hype és népszerűség, tehát ha nemsokára kiadnának egy hatodik részt 1-2 éven belül az kiölné mind a két játékot. Meg amúgy is. Miért érné meg? Hisz a GTA 5-ből jön a pénz.
2. Red Dead Redemption 2. Hogy lenne rá kapacitása a Rockstar-nak. Most lehetne mondani azt, hogy "tehát a L.A. Noire is egy évvel később jött ki a Red Dead Redemption megjelenése után", de az L.A. Noire jóval kisebb játék volt, mint mondjuk egy Open-World alkotás.
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@KalmarErik: Vagy csak szimplán el lett gépelve az 5ös szám. 😊

Persze nem kizárható attól még, hogy már tervezik az új részt. Kerültek ki 2009es screenshotok a GTA5ről nem olyan rég.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció