Készül a Star Wars Jedi: Survivor folytatása

Szerző: xoki | 2023. September 25. | hír | 15 hozzászólás

A Star Wars Jedi: Fallen Order és a Survivor direktora, Stig Asmussen a hónap elején távozott a Respawntól, ami megkérdőjelezte a harmadik játék státuszát. Szerencsére úgy tűnik, ez nem jelent akkora gondot a fejlesztőcsapatnak, mint sokan gondolták, ugyanis a játék főszereplőjét alakító színész megerősítette, hogy már készül a harmadik rész.

A Respawn Star Wars Jedi címeit valójában trilógiaként álmodták meg, és az első két játék rendezője szintén megerősítette, hogy szeretne egy harmadik részt is, azonban Asmussen mostanra elhagyta a csapatot, így a feladat egy másik veteránra hárul majd.

A Cal Kestist megszemélyesítő Cameron Monaghan az Ocala Comic Conon mondta el, hogy a csapat egy harmadik játékon dolgozik jelenleg. A Star Wars Jedi: Survivor folytatása jelenleg még csak a pre-production fázisnál tart, így sajnos biztosan több évet kell még várnunk a megjelenésre.

Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Megjelenés: 2023. April 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SMGAsusHUN avatar
Jól hangzik!

Bár számomra a Jedi Survivor számomra egy mély csalódás volt.
Optimalizálás nagyon gatya, játék menetet kicsit össze-visszásnak érzem.
Reméljük sikerült egy jobb játékot lerakni az asztalra.
0
0
0
0
Dmatyika avatar
Oké , csak majd a következő játéknak a PC-s portja se legyen olyan mint az ideinek , mintha a kutya rágta volna azt az "optimalizálást".
0
0
0
0
💬 13
kmetovics avatar
@Dmatyika: Remélem átdolgozzák a harcrendszert, mert ez az átnyúlás a másik enemyn és úgy ér el a grab attack állandóan, az egy vicc 🤬🤬
1
0
0
0
MaximumGame avatar
@Dmatyika: AI ra bizzák az optimalizálást... ezt nyilatkozták... szarnak bele..
2
0
0
0
Payphoner avatar
@MaximumGame: WOW ezen én meglepodtem. Ilyen már van ?XD
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@MaximumGame: Milyen szempontból hagynák az AI-ra? Mert a tech még ninc ott őszintén. Max az upscaling tech-re hagyatkoznak mint a DLSS (ami AI alapú).
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@TheMenkuPocok: Persze ezek a + képkockát berakó AI- és DLSS-FSR társai majd megoldják a problémát szerintük. Több fps ed lesz kép mahinációkkal :D
0
0
0
0
kovb677 avatar
@MaximumGame: Nem is optimalizálják nyíltan vállalják hogy pénzt szeretik, minél rosszabb az optimalizálás annál inkább rákényszerül az ember új gépet venni ez nekik sokat hoz az asztalra. Nem vettétek észre eddig?
2
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@kovb677: Részben ezért váltottam Series S-re. Aztán amit úgy látok hogy PC-n kínszenvedés lesz az adott játék futtatása akkor inkább konzolra szerzem be. 😁 De persze ha valamit nagyon fosul raknak össze ami az optimalizálást illeti akkor ott édesmindegy a dolog. Tudom, Tudom konzolon nem olyan szép minden de hálistennek én nem maszturbálok ray tracing és hasonló csili vili látvány elemekre. 🤣 Hanem legyen jól összerakva, és ha sztori alapú a dolog legyen jól kitalálva. Csak nem egyszer olvasom itt az oldalon a hozzászólásokat hogy elcsöppennek egyesek a grafikától.
Csak ha maga a játék 0 , baxhatod a látványt. 😎
Na de a lényeg persze legyen szép az adott játék de ne csak arról szóljon az egész.

Ez nem ellened irányult csak általánosságban ez a tendencia. 😁
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dwight Schrute: Jedi Survivor 7. patch után már 60 fps fölött volt Epic grafikán bele se merek gondolni mi lett volna ha ki se patchelik.

Jött ez a dlss 3.5 30xx kártyákra is ez is javított némileg a képkockaszámon.

Szerencsére még nem kell temetni 30xx szériát. Ha 70%-al erősebb lesz a 5090 akkor gondolom egész 50xx széria jóval erősebb lesz mint a 40xx meg 30xx
1
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@kovb677: Ez kb olyan mint annak idején a GTA IV, megjelenéskor nem volt az a PC amin gond nélkül futott volna.🤣 És még most is 2023-ban képes beröccenni itt ott a játék. Mondom ezt úgy, hogy az egyik kedvenc GTA részem.

Akkor én már veteránnak számítok a 1080Ti-vel. 😁😁Ha meg egyszer eltávozna az örök vadász mezökre idő előtt, akkor maradok only console master race 😎
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dwight Schrute: Nekem GTA 5 a kedvenc abból is csak online, singlet sose toltam végig viszont online-ban 100 szint fölött vagyok mindenem megvan mk2 opressor stb de nem játszok már vele annyira. Régebbi részekből vice city lett végig tolva a san andreas valahogy kimaradt
1
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@kovb677: Vice City-t én is szeretem, nemrégiben pont a trilógiát szereztem be SS.re.
Adja a gyerekkori nosztalgiafaktort egy picikét felújítva.
0
0
0
0
Dmatyika avatar
@MaximumGame: Az igen :)))))) Fantasztikus.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció