Menu

Készül a következő Brothers in Arms játék

Szerző: Viki, 2021. szeptember 15., hír

A Gearbox Software vezérigazgatója, Randy Pitchford egy podcastban említette meg, hogy a stúdió berkein belül már készül a Brothers in Arms széria következő felvonása.

A Gearbox elnöke még áprilisban adott interjút az Insomniac Games vezérigazgatójának, Ted Price-nak a podcastjában, ahol Randy Pitchford megerősítette, hogy egy új Brothers in Arms játékon dolgoznak. A YouTube-ra viszont csak most került fel az adás, ezért kerülhette el eddig a figyelmünket ez a tény.

A beszélgetés során akkor került szóba a Brothers in Arms projekt, amikor is az Aliens: Colonial Marinesre terelődött a szó. Itt Price megjegyzi, hogy mennyire szokatlanul korán jelentették be a játékot, amivel Pitchford tökéletesen egyetért, és azt is elmondja, hogy ezzel szöges ellentétben viszont a Borderlands 3-at addig nem jelentették be, amíg az bétafázisba nem került. Majd a Gearbox elnöke hozzátette, hogy csak akkor jelentik majd be a következő Brothers in Arms játékot, ha már szinte teljesen készen lesz.

Tehát nagyon úgy tűnik, hogy egy darabig még biztosan nem hallunk a Brothers in Arms következő része felől, de legalább tudjuk, hogy készül, és már ez is biztosan örömöt okoz a rajongók számára.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
wtf_hu avatar
a hells highway egy csaklódás volt ,anno trailer más volt mint a game
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na ezt is jó tudni. Bizalommal várom. A többi részét anno kifüggtem. Ezt is ki fogom 😀
0
0
0
0
hellblazer17 avatar
Kérlek, csak ne a Furious 4-t elevenítsék fel!
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb