Később jelenik meg a Just Cause: Mobile

Szerző: Pafry | 2021. July 14. | hír | 4 hozzászólás

A 2020-as The Game Awards óta tudjuk, hogy készül a Just Cause franchise egy mobilokra szánt verziója, amely egy ingyenes multiplayer lövöldének ígérkezik. Az idei megjelenést azonban most sajnos el kellett csúsztatni, a játék majd csak 2022 során érkezik, egyelőre ismeretlen időpontban.

A Just Cause: Mobile már nem az Avalanche játéka lesz, ők most el vannak foglalva a Microsoft E3-as konferenciáján bejelentett új IP-jükkel, a Contrabanddel. Mások nyúltak ezúttal a fejlesztéshez, a kiadója viszont ugyanúgy a Square Enix maradt.

A játékban kivételesen nem Rico Rodriguezt irányíthatjuk majd, hanem teljesen testreszabhatjuk hősünket a nekünk tetsző módon. Ezenkívül azonban minden a megszokott lesz, tehát robbanásokra, őrült akciókra, és hatalmas játéktérre lehet számítani majd.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Csak mert mobil... 😂
Nekem biztos nem megy, de mobil az hosszú idejű játékra nem célszerű a tablet meg túl nagy,
maximum kontrollerel, de akkor inkább konzol vagy PC a jobb alternatíva, ha gaming kell.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Látom kifogytak az ötletekből.
0
0
0
0
💬 2
hekli96 avatar
@TRACERHD: Az már az Angry Birdsnél megtörtént 😃 A mobil gaming piac egy rossz vicc. Ami értelmes játék van rá és nem kínai Gacha pénznyelő az mind régi PC játék átportolva, és ha nosztalgiázni akarok azt meg nem mobilon fogok. Esetleg a logikai meg tábla + kártyajátékok vannak amik használhatóak de azt meg nem nevezném "gaming"-nek.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@hekli96: Android 4 környékén még voltak ***a játékok rá de mára mind egy pénzéhes tetű játék.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció