Késni fog a Call of Duty: Warzone és Vanguard második szezonja

Szerző: xoki | 2022. január 21. | hír | 3 hozzászólás

Az Activision bejelentette, hogy a Warzone, a Vanguard és a Modern Warfare folyamatosan fennálló problémái miatt késni fog a Call of Duty következő szezonja.

A Call of Duty egy elég nehéz időszakon megy keresztül, például a decemberi első szezon rajtja sem volt zökkenőmentes. A fegyverek kiegyensúlyozásától, a boltban található láthatatlan skinekig, a Warzone és a Vanguard játékosainak bőven volt okuk a panaszra.

A fejlesztők tisztában vannak vele, hogy a korábbi frissítésekkel még nem sikerült minden gondot orvosolniuk, és a halasztással szerzett extra időt újabb frissítések elkészítésére fogják fordítani. Játékmenet optimalizációra, a játék/fegyverek kiegyensúlyozására és természetesen hibajavításokra számíthatnak a Vanguard, a Warzone Pacific, a Black Ops Cold War és a Modern Warfare játékosai.

Szerencsére nem nagy csúszásról van szó: a második szezon a tervezett február 2-ai rajt helyett február 14-én veszi kezdetét. Remélhetőleg ennyi extra idő a fejlesztőknek is elegendő lesz a problémák kiküszöbölésére.

Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Vanguard
Megjelenés: 2021. november 05. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Sledgehammer Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MrPAYER avatar
Ez természetes sajnos. Ha belegondolunk akkor lassan két éve, hogy ilyen a játék, van mikor jobb, van mikor rosszabb. Így is fog maradni, egy olyan játékról beszélünk amelybe minden évbe bele integrálnak még eggyet. Mire a 6. szezon elérkezik addigra többnyire bugmentes már a produktum, de érkezik az újabb etap és kezdődik elölről a kör. Már most három különböző epizódból van összeollózva, idén már jön a negyedik is. Akaratlanul is bugos lesz akármennyire is odafigyelnek. Másoknak ennyi idő után még egy játék is bugos, itt meg egybe van három és annyira nem vészes szerintem. Legalábbis PC-n, konzolon tudom, hogy sokkal több az anomália, de velem olyan még nem volt, hogy egyáltalán nem tudtam játszani vagy valami annyira megakasztotta a játékmenetet, hogy inkább hanyagoljam a javításig. Egy szó mint száz ez ilyen volt mindig, ilyen is marad, megszoksz vagy megszöksz, el kell tudni fogadni vagy ha nem megy akkor nem játszani vele.
2
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@MrPAYER: Mostanság pedig eléggé sok a negatív visszajelzés amire korábbról nem emlékszem. Amit írtál persze igaz lehet, csak mostanság valami nagyon félrement a játékkal.
Nekem az utolsó szög a koporsóban az volt, hogy minden fegyvert zárolt mind warzoneba mind sima multiba, bármit állítok a loadoutba a játékba nem jelenik meg. Felszerelés, Perk, semmi.
Én a megszökést választottam.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció