Késik a Death Stranding PC-s verziója

Szerző: xoki | 2020. April 21. | hír | 11 hozzászólás

A Kojima Productions bejelentette, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzetnek köszönhetően el kell halasztaniuk a Death Stranding PC-s verzióját. A helyzetre való tekintettel kénytelenek voltak ideiglenesen bezárni a stúdiót, amelynek köszönhetően nem tudják tartani magukat a kitűzött dátumhoz.

Szerencsére a játék nem sokat késik, ugyanis június 2-a helyett július 14-én érkezik. Az extra időnek köszönhetően a játék további javításokon esik majd át, hogy az a lehető legjobb lehessen. A Death Stranding PC-s verziója támogatni fogja az ultraszéles monitorokat, illetve az FPS sem lesz lekorlátozva. Ez lesz az első olyan PC-s cím, amely a Guerrilla Games Decima Engine nevet viselő motorjában lévő lehetőségeket használja majd ki.

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Megjelenés: 2020. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kojima Productions
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Lassan azért a gépigényt elmondhatnák
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
Rocky12 avatar
Eddig én sem, tudtam hogy jönni fog PC-re, de annyira nem követem. Majd játszom vele ha megjelenik. Mostmár a Cyberpunkhoz is így állok hozzá, nincsenek nagy elvárásaim.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Va n bizony, meg is lepődtem, hogy jön PC-re. Szerintem 1 percet nem láttam még a játékból, de érdekel.
0
0
0
0
no avatar
Kihagyott egy ritmust a szívem, micsoda meglepetés 😆
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Legalább jó lesz a portolás remélhetőleg. 😆
0
0
0
0
💬 4
kolbaszkarika avatar
@Arthur Morgan: Kérdés hogy mennyit lehet haladni home office-ban az optimalizálással. De mivel nem hiszem hogy kiengedték a játékot a fejlesztők otthoni gépére...szerintem nem nagyon. 😆
0
0
0
0
Twist avatar
@kolbaszkarika: A home office nem feltétlen azt jelenti, hogy bármilyen céges adatot is az otthoni gépen kéne tárolnod. Terminál szerver, VPN céges hálózati meghajtókkal. Nálunk így megy, egy bitnyi céges adat sem kerül fizikailag az itthoni gépemre.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Twist: Tudom, nálunk is így van. De továbbra is lophatóak az adatok.
0
0
0
0
Twist avatar
@kolbaszkarika: Aki annyira akarja, az a munkahelyéről is ellopja 😀 Ha emlékeim nem csalnak, akkor valaminek pár éve hasonló módon szivárgott ki megjelenés előtt a forráskódja. 😊
Az egyetlen száz százalékosan működő lopásgátló az ember saját lelkiismerete és tisztessége.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció