Jövőre jön a Bulletstorm remaster

Szerző: xoki | 2016. October 03. | hír | 15 hozzászólás

Az eléggé alulértékelt, PC-re és előző generációs konzolokra megjelent lövöldét 2017 folyamán újra kiadják PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Egy megbízható brazil, korhatár besorolásokkal foglalkozó oldal fedte fel az információt. Meglepetésünkre a Borderlands és Battleborn stúdiója, a Gearbox lesz a játék kiadója, viszont arról, hogy melyik stúdió végzi a portolást, egyelőre nincs információ.

Az E3 Xbox One esemény alatt egy hordozható adattárolón különböző screenshotokat fedeztek fel róla, ellenben a Microsoft nem volt hajlandó nyilatkozni ezzel kapcsolatban. Ennek ellenére teljesen egyértelmű volt ezen képek láttán, hogy a Bulletstorm grafikailag átesett egy felújításon.

A játék eredetileg 2011-ben jelent meg, amelyet a Gears of War: Judgement stúdiója, a People Can Fly készített.

Bulletstorm
Bulletstorm
Bulletstorm
Megjelenés: 2011. February 22. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Epic Games, People Can Fly
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Az undergoundot megpróbálták visszahozni felújítva a legutolsó résszel, de ugye a fos irányítás elvitte az élményt. Remake -et nem fognak csinálni, mert annak nincs akkora piaca, mint egy reboot -nak vagy egy teljesen új résznek.

A RTCW -el is hasonló a helyzet, bár ott a legújabb rész eléggé magasra tette a lécet, szerintem méltó folytatás az is.
0
0
0
0
cseszka avatar
Az EA meg nem látja be,hogy mennyit kaszálna egy Underground,vagy a 2005-ös MW felujitásával.Inkább kidobálnak uj,sz.rabbnál sz.rabb részeket,holott csak elökéne venni a régit,leporolni és felujitani.Nemtartom kizártnak,hogy hamarosan meg is huzzák ezt a lépést,ha látják,hogy beválik.Még a régi jó RTC Wolfenstein-t is felujithatnák,annak is volt feelingje,lekötött még rendesen.
0
0
0
0
soko avatar
Hatalmas játék 😃
Személy szerint örülök a remake-nek de egy folytatás jobb lett volna 😃
0
0
0
0
no avatar
Ezzel a játékkal egy baj van csak.Hogy rövid.Végigvittem vagy 3x.Imádom.Inkább egy folytatás kellene neki.
0
0
0
0
no avatar
Ha másnak nem is, de a fanoknak jó lesz.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ez így igaz,viszont az szívja meg akit nem érdeklenek az újrakiadások.Elég érdekes igények vannak a játékiparban ami miatt nem is okolom sok fejlesztő/kiadó cég pofátlan hozzáállását.
Ha veszik a cukorral bekent sz@rt akkor minek készítsenek mézes puszedlit???Én se tenném.
0
0
0
0
Ajax avatar
Tyrion Lannister: Szerintem biztos van rá szükség. Vagy inkább úgy mondanám, hogy van rájuk igény. Nyilván ha a kutya se venné, akkor nem foglalkoznának vele, de biztos hoz bőven bevételt, azért adnak ki mindent újból. 😀 Szóval akár hiszed, akár nem, ez kell az embereknek, ha nem kellene, akkor nem vennék, ha nem vennék, akkor nem lenne ilyen.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Igen,sajnos eléggé alul lett értékelve amit nem is értettem hiszem nagyon jól sikerült.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Amúgy az igaz, hogy nincs túl sok haszna ennek a remasternek, de engem jobban zavar, hogy mostanában mindent fel kell újítani grafikailag, akár van rá szükség, akár nem. Komolyan, mostanában jóformán több a remaster, mint az új játék.
0
0
0
0
Ajax avatar
A remaster nem azért van, hogy a grafikán újítsanak, hanem, hogy kiadják PS4-re és Xbox One-ra is a játékot. Az már csak mellékes, hogy PC-re is kiadják ezeket általában. De nem kötelező megvenni őket. Bár akik rendesek, azok ingyenesen oda adják PC-re azoknak akiknek megvan az alap játék (pl. Bioshock).
0
0
0
0
no avatar
Felesleges a remaster, teljesen jó úgy a grafika ahogy van.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Ezt meg mi a frásznak kell remasterelni?! Teljesen rendben van a grafika ebben a játékban.
0
0
0
0
gigazte avatar
Minek? Kinek? Miért? Ez a remaster hullám tiszta vicc...😊
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Ennyire nincs munka a PCF-nél? 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció